ORKAR INTE MER!

Blir knäpp i huvudet att varasåhär instängd! I måndags insåg jag verkligen hur mycket jag saknat allihopa och hur skönt/kul det var att komma ut! Det var hemskt, men jag klarade att åka, både tunnelbanan och Limousinen! Men dagen efter då vi skulle kolla Björns mamma och pappas lägenhet kom det tillbaka… Jag som var så glad och trodde besväret äntligen var över. Men nej.. Det är kvar. Aja…. Får fortsätta försöka sysselsätta mig här hemma. Ska ringa vårdcentralen i morgon. Såhär kan jag inte ha det, de är förjävligt!! Orkar inte ens gråta.. så trött är jag på detta! Förlåt… Kan inte sluta.. så jobbigt.. ska försöka muntra upp mig/er istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.