ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA

Hej mina gosingar!

Jag är en väldigt snäll och omtänksam person. Det kan jag med stolthet säga. Jag har alltid varit snäll, bryr mig om andra, och glömmer nästan bort mig själv. Jag har löst vänners problem och relationer med vänner/pojkvänner. Jag har ALLTID haft rätt och fått vara den som ALLTID får säga -”vad var det jag sa”. Många av mina vänner har fortfarande inte lärt sig, att jag har faktiskt alltid rätt! Dom flesta vet att jag har det och gör direkt som jag säger, vilket leder till bra resultat. Jag är STOLT över mig själv. Jag har gått igenom så mycket skit, men endå så är jag full av kärlek och vill aldrig någon något ont. (OM personen då inte har gjort/rört mina vänner/familj) Då smäller det till … Hur som helst. Var stolta över vem ni är!! Bara gräv ner alla idioter som försöker trycka er er! OCH FÖR GUUUUDS SKULL!….SLUTA GÖR SOM ALLA ANDRA!! Jag har ALLTID varit egen, haft min egen väg/stil. Det är tufft i början, då man inte riktigt vet vem man är eller vart man passar in. Har ni något ni vill fråga mig, gör det gärna här. Skriv anonymt om ni tycker det är för privat. Massa Kramar!

Inte världens finaste bild på min syster,( hihihi ) men det spelar ingen roll. Hon är världens sötaste hursomhelst.  Hon är mina andra halva , mitt liv, varför jag går upp på morgonen. Jag föddes för att skydda henne, och det tänker jag göra tills jag slutar andas och hjärtat slutar slå. Min fina lilla ängel. Jag älskar dig så otroligt mycket :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.