BUSTED!

Nuuuu vet/fattar jag varfr alla fjortisungar har RayBan. Dom kostar bara 300:- p Brandsinfashion.com. Haha. Det r ju jttebra, menar absolut inget dligt. Men s synd nr dom sger att det r kta… snlla vi vet att ni med mnadspeng i mnaden inte har rd med ett par SOLGLASGON fr 2 000… Inte ens jag har det… Veeem lgger s mycket pengar p det? Jag skulle bara ha snder dem:$ Men jag funderar p att kpa dem jag ocks (300:- sklart) Har inte rd med KTA…:( Det r inte pinsamt att inte ha rd. Man ska inte ltsas vara ngon man inte r. Jag orkar inte egentligen bry mig om det r kta eller ej.. Men tycker verkligen inte man ska sga till andra att det r real. Det mste ju f en sjlv att knna sig urdlig? Den dagen jag kper mina riktigt svindyra klder/vskor kommer jag skratta mig lycklig. Tror det har med knsla att gra. Men vet fortfarande inte vad jag har fr sikt nr det gller det. Men som sagt s bryr jag mig inte s mycket. Men sklart det r ”roligare” att ha kta prylar. Man knner sig ”frtjnt” dem, testa sjlva. Spara ihop istllet. Tycker jag (: Jag har inte kpt klder p fleeera mnader. Kpte ett par skor infr studenten, men inget annat. Jag hller just nu p att spara pengar till mig och bjrn, samt hrfrlnging och en LV- vska :$ Nu kommer jag f s dliga komentarer fr att alla alltid missfrstr nr man skriver om kta eller okta. S snlla ni som ska vara dystra, Jag har fortfarande INGEN sikt gllande detta, fr att jag inte bryr mig. Alla fr gra preciiis som dem vill, BARA det r med rlighet (:

2 reaktioner på ”BUSTED!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.