BUSTED!

Nuuuu vet/fattar jag varför alla fjortisungar har RayBan. Dom kostar bara 300:- på Brandsinfashion.com. Haha. Det är ju jättebra, menar absolut inget dåligt. Men så synd när dom säger att det är äkta… snälla vi vet att ni med månadspeng i månaden inte har råd med ett par SOLGLASÖGON för 2 000… Inte ens jag har det… Veeem lägger så mycket pengar på det? Jag skulle bara ha sönder dem:$ Men jag funderar på att köpa dem jag också (300:- såklart) Har inte råd med ÄKTA…:(  Det är inte pinsamt att inte ha råd. Man ska inte låtsas vara någon man inte är. Jag orkar inte egentligen bry mig om det är äkta eller ej.. Men tycker verkligen inte man ska säga till andra att det är real. Det måste ju få en själv att känna sig urdålig? Den dagen jag köper mina riktigt svindyra kläder/väskor kommer jag skratta mig lycklig. Tror det har med känsla att göra. Men vet fortfarande inte vad jag har för åsikt när det gäller det. Men som sagt så bryr jag mig inte så mycket. Men såklart det är ”roligare” att ha äkta prylar. Man känner sig ”förtjänt” dem, testa själva. Spara ihop istället. Tycker jag (: Jag har inte köpt kläder på fleeera månader. Köpte ett par skor inför studenten, men inget annat. Jag håller just nu på att spara pengar till mig och björn, samt hårförlänging och en LV- väska :$ Nu kommer jag få sååååå dåliga komentarer för att alla alltid missförstår när man skriver om äkta eller oäkta. Så snälla ni som ska vara dystra, Jag har fortfarande INGEN åsikt gällande detta, för att jag inte bryr mig. Alla för göra preciiis som dem vill, BARA det är med ärlighet (: 

2 reaktioner på ”BUSTED!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.