Jag är inte ensam

Känns som att jag är den anda som mår såhär, men 3 av mina vänner har samma sak. Fattar ingenting.. varifrån kommer det? Det kan inte bara vara psykiskt. Det går inte att beskriva hur symptomerna är.. Men det är det jobbigaste jag gått igenom. Men idag blev jag så glad. Jag åkte tunnelbana , heeeelt utan att må illa :’) Jag åt på restaurang och åkte sedan bil. Inte en gång mådde jag dåligt. Men jag ska inte bli för glad. Skiten kommer säkert tillbaka … men hoppas ju självklart det inte gör det! Hur som helst… så är jag inte ensam. Men vill i vilket fall som helst att det ska gå över. Mår illa här hemma lite då & då och är konstant hungrig… så jag har nog fortfarande magkatarren kvar, men som börjar blekta. Saknar skolan lite, och klassen till och med.. förutom Andrea såklart. Åh det här tar verkligen på krafterna…. vill börja leva igen. :(


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.