Jag r inte ensam

Knns som att jag r den anda som mr shr, men 3 av mina vnner har samma sak. Fattar ingenting.. varifrn kommer det? Det kan inte bara vara psykiskt. Det gr inte att beskriva hursymptomerna r.. Men det r det jobbigaste jag gtt igenom. Men idag blev jag s glad. Jag kte tunnelbana , heeeelt utan att m illa :’) Jag t p restaurang och kte sedan bil. Inte en gng mdde jag dligt. Men jag ska inte bli fr glad. Skiten kommer skert tillbaka … men hoppas jusjlvklartdet inte gr det! Hur som helst… s r jag inte ensam. Men vill i vilket fall som helst att det ska g ver. Mr illa hr hemma lite d & d och r konstant hungrig… s jag har nog fortfarande magkatarren kvar, men som brjar blekta. Saknar skolan lite, och klassen till och med.. frutom Andrea sklart. h det hr tar verkligen p krafterna…. vill brja leva igen. :(


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.