Vilka idioter det finns

Folk r s jvla pantade. Vrlden kryllar av hjrndda idioter. Vet man inget, s sger man inget. Folk ska klaga, klaga, klaga och klaga!! Kan inte alla bara lta bli varandras liv och vara glada att vi har det jvligt bra. Runtom hela vrlden r det bara skit skit skit. Alla r p varandra om ALLT!!! Lt bli! Jsses. Att folk en orkar lgga ner tid. Jag funderar p att ta bort min Facebook fr evigt. S frbaskat trtt p alla idiotiska och menlsa inlgg folk gr , dom bara DUMFRKLATAR sig sjlva. Allt dr knns bara s ondigt. Men det jag mste ha kvar FB ett tag till. Ska Dock rensa vnner som in i bvelen. Nu r det slut. Tnker ta bort ALLA jag inte knner, ALLA jag inte umgs med. ALLA idioter, ja, jag ska ha runt 300 vnner igen. Skiter i om ”vi trffades p korgen EN gng” vem fan bryr sig? r vi vnner fr det? NEJ?! Rensningen brjar NU!

2 reaktioner på ”Vilka idioter det finns

  1. Du borde ha lrt dig vid det hr lagret. Knns som du och dina vnner hller p med dagisfasoner. Knns som du borde gjort det fr lnge sedan, du som r s ute s pass mycket p krogen ocks.Alla behver du heller inte vara vnner med. Det r rcker med dem viktigaste/dem du umgs mest med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.