Vilka idioter det finns

Folk är så jävla pantade. Världen kryllar av hjärndöda idioter. Vet man inget, så säger man inget. Folk ska klaga, klaga, klaga och klaga!! Kan inte alla bara låta bli varandras liv och vara glada att vi har det jävligt bra. Runtom hela världen är det bara skit skit skit. Alla är på varandra om ALLT!!! Låt bli! Jösses. Att folk en orkar lägga ner tid. Jag funderar på att ta bort min Facebook för evigt. Så förbaskat trött på alla idiotiska och menlösa inlägg folk gör , dom bara DUMFÖRKLATAR sig själva. Allt där känns bara så onödigt. Men det jag måste ha kvar FB ett tag till. Ska Dock rensa vänner som in i bövelen. Nu är det slut. Tänker ta bort ALLA jag inte känner, ALLA jag inte umgås med. ALLA idioter, ja, jag ska ha runt 300 vänner igen. Skiter i om ”vi träffades på korgen EN gång” vem fan bryr sig? Är vi vänner för det? NEJ?! Rensningen börjar NU!

2 reaktioner på ”Vilka idioter det finns

  1. Du borde ha lärt dig vid det här lagret. Känns som du och dina vänner håller på med dagisfasoner. Känns som du borde gjort det för länge sedan, du som är så ute så pass mycket på krogen också.Alla behöver du heller inte vara vänner med. Det är räcker med dem viktigaste/dem du umgås mest med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.