Godmorgon

Varit vaken sen 09:00, vandrat fram och tillbaka i lgenheten. Idag r det fredag och det snar ute. Blir s enormt deppig. Jag tar studenten om ca 1 mnad. Hur ska det hinna bli varmt undrar jag… Hoppas i vilket fall som helst att vi iaf kan f sol. Idag ska jag till skolan fr frsta gngen p en mnad. Jag ska ocks ka dit helt sjlv. Helt sjukt att jag ska behva ”lra mig” att ka tunnelbana igen. Bor bara 10min frn centralen. S det gr ju fort. Men dom 10minutrarna kommer knnas som timmar.. -.- jag ska gra mitt bsta. Ska ha mte med min mentor och rektorn pga min frnvaro”(sjukdom)” s jag kanske kan jobba hemifrn eller ngot liknande. Det ska nog g bra. Jag tror p mig sjlv!!! Hoppas ni har en bra dag, ven fast det snar (: puss kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.