Godmorgon

Varit vaken sen 09:00, vandrat fram och tillbaka i lägenheten. Idag är det fredag och det snöar ute. Blir så enormt deppig. Jag tar studenten om ca 1 månad. Hur ska det hinna bli varmt undrar jag… Hoppas i vilket fall som helst att vi iaf kan få sol. Idag ska jag till skolan för första gången på en månad. Jag ska också åka dit helt själv. Helt sjukt att jag ska behöva ”lära mig” att åka tunnelbana igen. Bor bara 10min från centralen. Så det går ju fort. Men dom 10minutrarna kommer kännas som timmar.. -.- jag ska göra mitt bästa. Ska ha möte med min mentor och rektorn pga min frånvaro”(sjukdom)” så jag kanske kan jobba hemifrån eller något liknande. Det ska nog gå bra. Jag tror på mig själv!!! Hoppas ni har en bra dag, även fast det snöar (: puss å kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.