Kär i mitt liv

Just nu mår jag så otroligt bra, har lärt mig att hålla mig till dom/det som gör mig lycklig. Jag är värd det bästa, det är vi alla. Livet är för kort för att svamla bort det på idioter och annat skit. Jag har valt att släppa taget och börja om på nytt. Jag ska hitta mitt rätta ja, och det är att fortsätta vara den jag är, men sluta vara för godtrogen och blåögd. Allt faller inte framför fötterna, det gäller att kämpa sig upp, och det ska jag göra! Låter bilden till höger tala för sig själv :)

 Nu ska jag hoppa in i dushen en snabbis sen sova. I morgon ska jag till Tandläkaren och borra för första gången på två år, är supernervös, men Björn ska med och hålla mig i handen, haha. Ska försöka komma ihåg att be Björn fota så jag kan visa hur jag sätter upp mitt hår! Puss och godnatt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.