Kr i mitt liv

Just nu mr jag s otroligt bra, har lrt mig att hlla mig till dom/det som gr mig lycklig. Jag r vrd det bsta, det r vi alla. Livet r fr kort fr att svamla bort det p idioter och annat skit. Jag har valt att slppa taget och brja om p nytt. Jag ska hitta mitt rtta ja, och det r att fortstta vara den jag r, men sluta vara fr godtrogen och blgd. Allt faller inte framfr ftterna, det gller att kmpa sig upp, och det ska jag gra! Lter bilden till hger tala fr sig sjlv :)

Nu ska jag hoppa in i dushen en snabbis sen sova. I morgon ska jag till Tandlkaren och borra fr frsta gngen p tv r, r supernervs, men Bjrn ska med och hlla mig i handen, haha. Ska frska komma ihg att be Bjrn fota s jag kan visa hur jag stter upp mitt hr! Puss och godnatt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.