Vad gick snett?

Hon var min frebild, jag lskade henne, jag avgudade henne, tyckte hon var speciell p ett vacker stt. Nu har hon som alla andra knarkade ckliga kndisar klippt av sig hret. Jag orkar inte, hon r s frbannat ful! HATAR den stilen, usch, hon sjnk till 0 i mina gon. Jag vet inte om jag ska ”frska” vnja mig, men det r hennes val och EXTREMT dumt (tycker jag) som d tidigare var ett sk ”fan” .. Frstr mig inte p tjejer som vill ha kort hr.. Vad tycker ni om Mileys nya frisyr?


Mste hitta en ny ”frebild” Den hr tjejen har hllt p med knark och gr det upperbarligen fortfarande . Det r en av de sakerna jag r mest emot av och stter en sprr direkt. Jag knner mig superfnig, ni bryr er inte om henne, men det gr jag haha. Sen Hannah Montana om inte mer tillbaka, s har jag alltid sett upp till henne, och fr inte s lngesen kollade jag wikipedia om henne och sg att tjejen r lika gammal som mig! Vilken gjorde mig 1000 gnger mer avundsjuk, men men det r i hollywood allt hnder? Metn men, man ska inte ha s mnga frdommar heller, jag vet inte ngonting om hennes bakgrund eller hur tufft hon har haft det. Men Just Miley har varit en av mina tre frebilder, jag har ven haft Hillary Duff och Brittney Spears. Allihopa ”finns kvar”, men man vill veta s mycket om dem som r helt omjligt..Men jag r glad fr det jag har idag, men man kan vl f drmma lite (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.