Vad gick snett?

Hon var min förebild, jag älskade henne, jag avgudade henne, tyckte hon var speciell på ett vacker sätt. Nu har hon som alla andra knarkade äckliga kändisar klippt av sig håret. Jag orkar inte, hon är så förbannat ful! HATAR den stilen, usch, hon sjönk till 0 i mina ögon. Jag vet inte om jag ska ”försöka” vänja mig, men det är hennes val och EXTREMT dumt (tycker jag) som då tidigare var ett sk ”fan” .. Förstår mig inte på tjejer som vill ha kort hår.. Vad tycker ni om Mileys nya frisyr? 


Måste hitta en ny ”förebild” Den här tjejen har hållt på med knark och gör det upperbarligen fortfarande . Det är en av de sakerna jag är mest emot av och sätter en spärr direkt. Jag känner mig superfånig, ni bryr er inte om henne, men det gör jag haha. Sen Hannah Montana om inte mer tillbaka, så har jag alltid sett upp till henne, och för inte så längesen kollade jag wikipedia om henne och såg att tjejen är lika gammal som mig! Vilken gjorde mig 1000 gånger mer avundsjuk, men men det är i hollywood allt händer? Metn men, man ska inte ha så många fördommar heller, jag vet inte någonting om hennes bakgrund eller hur tufft hon har haft det. Men Just Miley har varit en av mina tre förebilder, jag har även haft Hillary Duff och Brittney Spears. Allihopa ”finns kvar”, men man vill veta så mycket om dem som är helt omöjligt..Men jag är glad för det jag har idag, men man kan väl få drömma lite (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.