Saturday

Puuuh*

Vilken rra det var hr hemma, tnka sig vad ett gng ” ordentliga ” tjejer kan stka till. Men roligt hade vi, dock bjd jag p fr alldeless fr mycket alkohol haha. Att jag aldrig lr mig att bara bjuda p ett glas eller tv. Men dom var njda och glada end haha. Nr limousinen kom blev jag ganska besviken. Den sg stor ut utanfr som vanligt. Men nr man kom in kunde man knappt sitta 4 pers p varje sida, men det positiva var att vi satt mitt emot varandra och inredningen var snppet ”finare”, men trngt var det. Min drinkbjudning p Amba blev en succ ven fast folk som lovat att komma inte gjorde det. Men jag mrker bara mer och mer vilka som r mina vnner och inte (: Huur som helst, jag har ntligen stdat klart. Vi har varit p promenad och sett p film. Ska laga sen middag snart. Mysig och lugn lrdag gillar jag (;

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.