Saturday

Puuuh*

Vilken röra det var här hemma, tänka sig vad ett gång ” ordentliga ” tjejer kan stöka till. Men roligt hade vi, dock bjöd jag på för alldeless för mycket alkohol haha. Att jag aldrig lär mig att bara bjuda på ett glas eller två. Men dom var nöjda och glada endå haha. När limousinen kom blev jag ganska besviken. Den såg stor ut utanför som vanligt. Men när man kom in kunde man knappt sitta 4 pers på varje sida, men det positiva var att vi satt mitt emot varandra och inredningen var snäppet ”finare”, men trångt var det. Min drinkbjudning på Amba blev en succé även fast folk som lovat att komma inte gjorde det. Men jag märker bara mer och mer vilka som är mina vänner och inte (: Huur som helst, jag har äntligen städat klart. Vi har varit på promenad och sett på film. Ska laga sen middag snart. Mysig och lugn lördag gillar jag (;

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.