MOBBNING

Jag blir så jävla förbannad!

Vi blundar, ingen verkar fatta hur illa det verkligen är. Skulle jag veta att mina barn var mobbare, då jävlar! Jag hade blivit djävulen dom helst vill undvika! Självklart vill jag inte att mina barn ska vara något av det, det vill väl ingen ?  Men jag är mest rädd för att dom ska få för sig att mobba, men det gäller också uppfostran, men det hjälper inte alltid, vissa ungdomar faller idag så lätt efter grupptrycken och får för sig att det är coolt . Jag vill gräva ner alla mobbare i en grop och låta dom sitta där i regn och låta andra soptta ner. Tills dom inser ,hur det känns!!! Jag har inte varit någon av dem, det värsta jag gjort var att säga” glasögonorm” till en äldre kille dessutom, han höll på att reta mig, dra i håret osv.. och då slank det ur mig,

– men  släpp mig din glasögonorm! 

….då fick jag en sten i huvudet. Så jag vet inte vad som är värst? Jag förtjänade det kanske? :(

Jag har också hamnat i bråk med zigenare.. ( jag har absolut inga fördomar, men dom är faktiskt väldigt aggressiva)  Jag råkade hur som helst snubbla så hennes klänning blev smuttsig, ja så förlåt å gick snabbt iväg eftersom jag var rädd, :/

.. då fick jag en spark i ryggen och hon slet av hår och rev mig i ansiktet. Jag har alltid hamnat emellan och alltid varit den lilla oskyldiga som får alla smällar trotts att jag inte ville någon något illa… Åh, det här låter så fruktansvärt fel, men jag har alltid varit en väldigt populär tjej som alltid spridit glädje och syntes överallt, det utnyttjade jag för fullt. Jag började umgås med dom som blev mobbade, jag och min dåvarande bästavän Josefin Borger umgicks väldigt mycket med en tjej i vår klass som hete Rahila. Alla öppnade sina ögon och började prata med henne.  Även massa andra som vi visste blev mobbade och tillslut började mobbingen i skolan avgå. Det ska inte behöva vara så, men vi som kan hjälpa till borde göra det. Jag började efter det att umgås med så många jag kunde, så har jag ALLTID varit. Folk tyckte i början att jag va knäpp. ”Hur kan en snygg tjej vilja umgås med en tönt” frågade alla mig. Hur kan du ens jämföra människor på det sättet svarade jag alltid tillbaka, vi är alla människor.   Men nog om det!  VAD KAN VI GÖRA ÅT MOBBNINGEN? NU RÄCKER DET! FÅR ONT I HJÄRTAT… JAG KANSKE SKA BÖRJA JOBBA INOM DET?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.