MOBBNING

Jag blir s jvla frbannad!

Vi blundar, ingen verkar fatta hur illa det verkligen r. Skulle jag veta att mina barn var mobbare, d jvlar! Jag hade blivit djvulen dom helst vill undvika! Sjlvklart vill jag inte att mina barn ska vara ngot av det, det vill vl ingen ? Men jag r mest rdd fr att dom ska f fr sig att mobba, men det gller ocks uppfostran, men det hjlper inte alltid, vissa ungdomar faller idag s ltt efter grupptrycken och fr fr sig att det r coolt . Jag vill grva ner alla mobbare i en grop och lta dom sitta dr i regn och lta andra soptta ner. Tills dom inser ,hur det knns!!! Jag har inte varit ngon av dem, det vrsta jag gjort var att sga” glasgonorm” till en ldre kille dessutom, han hll p att reta mig, dra i hret osv.. och d slank det ur mig,

– men slpp mig din glasgonorm!

….d fick jag en sten i huvudet. S jag vet inte vad som r vrst? Jag frtjnade det kanske? :(

Jag har ocks hamnat i brk med zigenare.. ( jag har absolut ingafrdomar, men dom r faktiskt vldigtaggressiva) Jag rkade hur som helst snubbla s hennes klnning blev smuttsig, ja s frlt gick snabbt ivg eftersom jag var rdd, :/

.. d fick jag en spark i ryggen och hon slet av hr och rev mig i ansiktet. Jag har alltid hamnat emellan och alltid varit den lilla oskyldiga som fr alla smllar trotts att jag inte ville ngon ngot illa… h, det hr lter sfruktansvrtfel, men jag har alltid varit en vldigt populr tjej som alltid spridit gldje och syntes verallt, det utnyttjade jag fr fullt. Jag brjade umgs med dom som blev mobbade, jag och min dvarande bstavn Josefin Borger umgicks vldigt mycket med en tjej i vr klass som hete Rahila. Alla ppnade sina gon och brjade prata med henne. ven massa andra som vi visste blev mobbade och tillslut brjade mobbingen i skolan avg. Det ska inte behva vara s, men vi som kan hjlpa till borde gra det. Jag brjade efter det att umgs med s mnga jag kunde, s har jag ALLTID varit. Folk tyckte i brjan att jag va knpp. ”Hur kan en snygg tjej vilja umgs med en tnt” frgade alla mig. Hur kan du ens jmfra mnniskor p det sttet svarade jag alltid tillbaka, vi r alla mnniskor. Men nog om det! VAD KAN VI GRA T MOBBNINGEN? NU RCKER DET! FR ONT I HJRTAT… JAG KANSKE SKA BRJA JOBBAINOMDET?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.