SVAREN DEL 2

Hej, förlåt igen.
Men har inte hunnit blogga! Var ute igår med tjejerna. Åkte hem ovanligt tidigt, vilken var skönt. Tänkte fortsätta med svaren på frågestunden.

1) hur har du råd med en bostadsrätt :) ? (vill också flytta till en men har hört att man måste ha heltidsjobb etc)

2) du reagerade väldigt starkt på att miley klippt av sitt hår, enligt mig var det överdriven reaktion, anser du att tjejer ska ha långt hår och vara på ett viss sätt annars är det vaddå???
undrar då hela ditt inlägg handlade om hur förbannad du var på henne som klippt av det…

3) tänker du göra någon tattoo?? eller har du någon?

4) vad är det för märke på den beiga jackan du köpt som ni också säljer i er butik?? känner inte igen mräket men den är fin :)

5) har du bara svenska kompisar? får intrycket av det:))))

6) gillar din blogg då jag hittade den av rn bekant :)
/ johanna

 

1. Jag har inte köpt den, min pojkvän Björn gjorde det och jag flyttade hem till honom, vår lägenhet vi ska ha sen tillammans hjälper han till väldigt mycket med eftersom han har jobbat i 5 år mer än mig. Ja, inte så smart att flytta och inte ha jobb. Men hyresrätt kan man ju börja med. (: 

2. För mig var det inte överdrivet. Jag har haft henne som förebild sen länge tillbaka och alltid tyckt hon varit vacker och stilren, och haft världens underbarast hår, så klipper hon av allt och byter stil totalt vilket jag tycker tolkas som osäkerhet. Tjejer får se ut hur dom vill, men just när det gällde henne så tyckte jag att det blev jättefult. 

3.nej, och kommer aldrig göra. 

4.Märket heter 48/7 och är nytt. (: 

5.Jaså? Nej det är väldigt blandat. 

6.tack (:

Kan du göra en videoblogg??:D

När jag får modet haha 

Dina dåliga sidor
Dina bra sidor

Jag har väldigt dåigt tålamod, väldigt lat , blir lätt grinig…

Jag är rolig, min personlighet, bra vän!

Vart är det du ska flytta?
Har du haft många sexuella partners eller är det inte din grej?
Varje gång du är ute, dricker du dig väldigt berusad eller har du kontroll?

Till Täby. 

vad är det för fråga?… 

nej, absolut inte. Jag har alltid koll och är alltid den som har koll på alla andra också :) 

Hej vackra du.
Har du några tips när man blivit skoltrött? Kanske har du också några tips på bra utbildning?
Andra frågan. Kan man få se din nya hårfärg mer ordentligt? Ska du köpa nytt hår? Är inte det dyrt att köpa nytt hela tiden? Många kramar. Du är helt fantastisk.

Jag var själv väldigt skoltrött, jag tvingade migsjälv att se program som hade med dålig utbildning att göra, jag började tänka att jobba på mc donalds och städa toaletter, efter det fick ja faktiskt en spark i baken. Jag gillade skolan så det var inte så svårt att ”försöka på nytt” . Men det gäller att äta ordentligt frukost och sova ordentligt, dricka massa vatten och vitaminer och försök att hålla dig bort från rökning, för det ska tydligen göra både hjärnan och dig tröttare.  Svårt för mig att tipsa om utbildning, det avgör du själv vilken väg du vill gå (: 

Jo absolut, eller ja det finns ju en helt okej bild nedanför, men ska ta fler bilder. denna gång köpte jag inte nytt hår, jag färgade det jag hade eftersom det är så fruktansvärt dyrt varje gång. tack <3

Hej :) Gillar din blogg, så jag har några frågor som både jag och andra är ivriga att veta:

– Hur har du råd med en bostadsrätt? Tar ni bolån?
– Funderar du på att fortsätta plugga nu när du har tagit studenten?
– Vad hade du för snittbetyg i gymnasiet?
– Har du gjort högskoleprovet?
– Hur lång är du?

 

1. Svaret på den frågan finns upptill.

2 Jag ska plugga när jag har läst upp några ämnen.

3. VG tyvärr .. :( 

4. Nix.

5. 1,70cm

Kan inte du videoblogga någon gång? :) du säger att du ska göra det men du gör det aldrig

Jo, måste som sagt få modet till det haha, skrattar hela tiden när jag gör försök.. 

Hur lärde du känna Alma?
För du är ju vän med hennes fiende dessie? Såg dig på hennes födelsedagsfest nämligen. Hur går det ihop? Är ni bra vänner du och dessie. ?

Jag och Alma har kännt varandra förr till & från, eller snarare vetat vilka vi var. Sen från ingenstans på en av mina vänners skiva bestämde vi oss för att ses och efter det har vi börjat umgås ibland. Jag har kännt Dessie sen tidigare och ville komma och säga grattis till henne och jag pratade med Alma om det, det var inga konstigheter, har ju inte kännt Alma så länge heller, men hon är en go och sprallig glad tjej att umgås med, och nej jag är inte bra vän med Dessie. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.