SVAREN DEL 2

Hej, frlt igen.
Men har inte hunnit blogga! Var ute igr med tjejerna. kte hem ovanligt tidigt, vilken var sknt. Tnkte fortstta med svaren p frgestunden.

1) hur har du rd med en bostadsrtt:)? (vill ocks flytta till en men har hrt att man mste ha heltidsjobb etc)

2) du reagerade vldigt starkt p att miley klippt av sitt hr, enligt mig var det verdriven reaktion, anser du att tjejer ska ha lngt hr och vara p ett viss stt annars r det vadd???
undrar d hela ditt inlgg handlade om hur frbannad du var p henne som klippt av det

3) tnker du gra ngon tattoo?? eller har du ngon?

4) vad r det fr mrke p den beiga jackan du kpt som ni ocks sljer i er butik?? knner inte igen mrket men den r fin:)

5) har du bara svenska kompisar? fr intrycket av det:))))

6) gillar din blogg d jag hittade den av rn bekant:)
/ johanna

 

1. Jag har inte kpt den, min pojkvn Bjrn gjorde det och jag flyttade hem till honom, vr lgenhet vi ska ha sen tillammans hjlper han till vldigt mycket med eftersom han har jobbat i 5 r mer n mig. Ja, inte s smart att flytta och inte ha jobb. Men hyresrtt kan man ju brja med. (:

2. Fr mig var det inte verdrivet. Jag har haft henne som frebild sen lnge tillbaka och alltid tyckt hon varit vacker och stilren, och haft vrldens underbarast hr, s klipper hon av allt och byter stil totalt vilket jag tycker tolkas som oskerhet. Tjejer fr se ut hur dom vill, men just nr det gllde henne s tyckte jag att det blev jttefult.

3.nej, och kommer aldrig gra.

4.Mrket heter 48/7 och r nytt. (:

5.Jas? Nej det r vldigt blandat.

6.tack (:

Kan du gra en videoblogg??:D

Nr jag fr modet haha

Dina dliga sidor
Dina bra sidor

Jag har vldigt digt tlamod, vldigt lat , blir ltt grinig…

Jag r rolig, min personlighet, bra vn!

Vart r det du ska flytta?
Har du haft mnga sexuella partners eller r det inte din grej?
Varje gng du r ute, dricker du dig vldigt berusad eller har du kontroll?

Till Tby.

vad r det fr frga?…

nej, absolut inte. Jag har alltid koll och r alltid den som har koll p alla andra ocks :)

Hej vackra du.
Har du ngra tips nr man blivit skoltrtt? Kanske har du ocks ngra tips p bra utbildning?
Andra frgan. Kan man f se din nya hrfrg mer ordentligt? Ska du kpa nytt hr? r inte det dyrt att kpa nytt hela tiden? Mnga kramar. Du r helt fantastisk.

Jag var sjlv vldigt skoltrtt, jag tvingade migsjlv att se program som hade med dlig utbildning att gra, jag brjade tnka att jobba p mc donalds och stda toaletter, efter det fick ja faktiskt en spark i baken. Jag gillade skolan s det var inte s svrt att ”frska p nytt” . Men det gller att ta ordentligt frukost och sova ordentligt, dricka massa vatten och vitaminer och frsk att hlla dig bort frn rkning, fr det ska tydligen gra bde hjrnan och dig trttare. Svrt fr mig att tipsa om utbildning, det avgr du sjlv vilken vg du vill g (:

Jo absolut, eller ja det finns ju en helt okej bild nedanfr, men ska ta fler bilder. denna gng kpte jag inte nytt hr, jag frgade det jag hade eftersom det r s fruktansvrt dyrt varje gng. tack <3

Hej:)Gillar din blogg, s jag har ngra frgor som bde jag och andra r ivriga att veta:

– Hur har du rd med en bostadsrtt? Tar ni boln?
– Funderar du p att fortstta plugga nu nr du har tagit studenten?
– Vad hade du fr snittbetyg i gymnasiet?
– Har du gjort hgskoleprovet?
– Hur lng r du?

 

1. Svaret p den frgan finns upptill.

2 Jag ska plugga nr jag har lst upp ngra mnen.

3. VG tyvrr .. :(

4. Nix.

5. 1,70cm

Kan inte du videoblogga ngon gng?:)du sger att du ska gra det men du gr det aldrig

Jo, mste som sagt f modet till det haha, skrattar hela tiden nr jag gr frsk..

Hur lrde du knna Alma?
Fr du r ju vn med hennes fiende dessie? Sg dig p hennes fdelsedagsfest nmligen. Hur gr det ihop? r ni bra vnner du och dessie. ?

Jag och Alma har knnt varandra frr till & frn, eller snarare vetat vilka vi var. Sen frn ingenstans p en av mina vnners skiva bestmde vi oss fr att ses och efter det har vi brjat umgs ibland. Jag har knnt Dessie sen tidigare och ville komma och sga grattis till henne och jag pratade med Alma om det, det var inga konstigheter, har ju inte knnt Alma s lnge heller, men hon r en go och sprallig glad tjej att umgs med, och nej jag r inte bra vn med Dessie.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.