Vad tycker ni?

Kostar bara 400:- men blev helt plötsligt jätteosäker samt irriterad över vad jag ska göra med mitt hår. Alla vill att jag ska vara blond. Men själv funderar jag starkt på brunt!

20120924-172919.jpg

2 reaktioner på ”Vad tycker ni?

  1. Väldigt söt blus/tunika!

    jag vet inte vad det är med det är något i dig som är likt nicole richi. ögon formen och munnen, och eftersom du verkar vara naturligt ljushårig så är det nog den färgen du passar bäst i. nicole är honungsfärgad i håret (googla) och jag skulle nog också kasta i någon lätt färg på ditt blonda hår för att ge det en skiftning på brund men det är blont.. du passar i det bäst! men inte vitt /grått för man ser så trött ut. För du skulle vara sååå mycket snyggare i honungsblont!

    just saying!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.