Vad tycker ni?

Kostar bara 400:- men blev helt pltsligt jtteosker samt irriterad ver vad jag ska gra med mitt hr. Alla vill att jag ska vara blond. Men sjlv funderar jag starkt p brunt!

20120924-172919.jpg

2 reaktioner på ”Vad tycker ni?

  1. Vldigt st blus/tunika!

    jag vet inte vad det r med det r ngot i dig som r likt nicole richi. gon formen och munnen, och eftersom du verkar vara naturligt ljushrig s r det nog den frgen du passar bst i. nicole r honungsfrgad i hret (googla) och jag skulle nog ocks kasta i ngon ltt frg p ditt blonda hr fr att ge det en skiftning p brund men det r blont.. du passar i det bst! men inte vitt /grtt fr man ser s trtt ut. Fr du skulle vara s mycket snyggare i honungsblont!

    just saying!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.