Tönt, men ni ville veta :$

Om du vill gå dit där målgruppen är mellan 18-22 så är det MAGENTA du ska gå till. Som nybliven” 18 åring och oerfaren av utelivet så är detta ett bra ställe att börja med, det är väldigt litet och människor i samma ålder, jag lägger på LAROY i samma, eftersom det är i stort sett samma sak. Men som lite äldre rekommenderar jag inte Laroy då det bara är snorungar där.

Om du är trött på alla ”snorungar” är Solidaritet och East bra ställen att gå till. Jag kan starkt rekommendera sollan eftersom dom spelar så otroligt bra musik, äldre folk, och relativt stort.

 

Om du vill till ett ställe med ennu äldre människor så är det Berns och Soapbar.

Det finns så många fler klubbar som man inte tänker på när man är ute. Men du har också Cafe Opera, Amassedur, PURE, langolo, aveny.. finns många många fler… Men lite tips till ni som frågade tidigare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.