Kan stora bloggerskor, kan väl jag.

* Jag är livrädd när jag åker buss, tycker det går för fort och när den svänger tror jag att den ska välta
* Jag äter keso till ALLT.
* Jag hoppar över A-Brunnar.
* Jag har drömt mardrömmar om The Groudge sen jag va 13 år..
* Jag kan inte sova ensam.
* Jag är folkrädd (tbana t.e.x)
* Jag har kräkfobi
* Jag hatar Sverige och försöker övertala Björn att flytta härifrån.
* Jag har blivit utslängd från krogen 8 gånger.
* Jag brukar lyssna på Alvin och gängetlåtar för att bli på bra humör.. :$
* Jag sover alltid med ögonbindel och öronproppar.
* Jag kan inte sova utan att krama om min Nalle, och då menar jag inte Björn utan min Pelle och ja jag är 20 år…
* Jag kan inte åka NÅGONSTANS utan iPhonen och hörlurar! (musik)
* Jag brukar låtsas att jag är i en musikvideo när jag går på ”stan” och lyssnar på en bra låt.
* Jag gråter till Disneyfilmer..
* Jag HATAR tvserier..
* Jag älskar men hatar krogen.. (?) Älskar Musiken, vännerna, dansa, goda drinkar. Hatar killar som taffsar, tjaffs och drama, otrevliga vakter, dåligt väder, killar som följer efter en trotts man sagt till… och behövt klappa till ett antal gånger..

2 reaktioner på ”Kan stora bloggerskor, kan väl jag.

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med både öronproppar och ögonbindel. Trodde nästa jag var det. Det är så skönt att plugga in propparna och stänga ute alla ljud när man går och lägger sig. Sen tar man på sig ögonbindel och får sen helt mörk. Hur skönt som helst. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper bli störd av både ljud och ljus. Fler borde verkligen testa både öronproppar och ögonbindel. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

    1. Jag trodde också det först!
      Men som du säger, man ”stänger av” och man sover ostört heeela natten! Det var obekvämt i början, men det är en vanesak som allt annat (:
      Det finns ett par supersköna på apoteket! Men tänk på att inte trycka in dom för långt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.