Kan stora bloggerskor, kan vl jag.

* Jag r livrdd nr jag ker buss, tycker det gr fr fort och nr den svnger tror jag att den ska vlta
* Jag ter keso till ALLT.
* Jag hoppar ver A-Brunnar.
* Jag har drmt mardrmmar om The Groudge sen jag va 13 r..
* Jag kan inte sova ensam.
* Jag r folkrdd (tbana t.e.x)
* Jag har krkfobi
* Jag hatar Sverige och frsker vertala Bjrn att flytta hrifrn.
* Jag har blivit utslngd frn krogen 8 gnger.
* Jag brukar lyssna p Alvin och gngetltar fr att bli p bra humr.. :$
* Jag sover alltid med gonbindel och ronproppar.
* Jag kan inte sova utan att krama om min Nalle, och d menar jag inte Bjrn utan min Pelle och ja jag r 20 r…
* Jag kan inte ka NGONSTANS utan iPhonen och hrlurar! (musik)
* Jag brukar ltsas att jag r i en musikvideo nr jag gr p ”stan” och lyssnar p en bra lt.
* Jag grter till Disneyfilmer..
* Jag HATAR tvserier..
* Jag lskar men hatar krogen.. (?) lskar Musiken, vnnerna, dansa, goda drinkar. Hatar killar som taffsar, tjaffs och drama, otrevliga vakter, dligt vder, killar som fljer efter en trotts man sagt till… och behvt klappa till ett antal gnger..

2 reaktioner på ”Kan stora bloggerskor, kan vl jag.

  1. Vad sknt att se att man inte r ensam som sover med bde ronproppar och gonbindel. Trodde nsta jag var det. Det r s sknt att plugga in propparna och stnga ute alla ljud nr man gr och lgger sig. Sen tar man p sig gonbindel och fr sen helt mrk. Hur sknt som helst. Sover s mycket bttre och djupare nr jag slipper bli strd av bde ljud och ljus. Fler borde verkligen testa bde ronproppar och gonbindel. Ibland fr jag dock lite ont av ronpropparna. Har du ngot tips p skna ronproppar att sova med?

    1. Jag trodde ocks det frst!
      Men som du sger, man ”stnger av” och man sover ostrt heeela natten! Det var obekvmt i brjan, men det r en vanesak som allt annat (:
      Det finns ett par superskna p apoteket! Men tnk p att inte trycka in dom fr lngt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.