Inget godis..

Nu när lillasyster skaffat pojkvän är inte storasyster lika rolig att vara med längre. Det märks väldigt tydligt, men jag ska inte hindra henne från att vara tonåring, men det är lite jobbigt eftersom jag inte bor hemma och träffar knappt min familj.. hur som helst, skulle vara med Cecilia idag, men jag har mått konstigt hela dagen, vet inte om det är psykiskt eller fysiskt, kanske både och.. jag har ätit äcklig mat eftersom jag inte orkat handla och nu är det på tok för sent och jag är hungrig igen, bra jobbat… skulle egentligen jobba i morgon men jag tar faktiskt ledigt av privata skäl. På måndag är det jobb och träning som gäller, ska försöka hinna med tvätt också, roligare än så bli det inte. Fredagen var allt över förväntan, mycket kul som hände, förutom att Alma sprang iväg haha. Ha en trevlig lördakväll… // ledsen tjej utan lördagsgodis.. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.