Inget godis..

Nu nr lillasyster skaffat pojkvn r inte storasyster lika rolig att vara med lngre. Det mrks vldigt tydligt, men jag ska inte hindra henne frn att vara tonring, men det r lite jobbigt eftersom jag inte bor hemma och trffar knappt min familj.. hur som helst, skulle vara med Cecilia idag, men jag har mtt konstigt hela dagen, vet inte om det r psykiskt eller fysiskt, kanske bde och.. jag har tit cklig mat eftersom jag inte orkat handla och nu r det p tok fr sent och jag r hungrig igen, bra jobbat… skulle egentligen jobba i morgon men jag tar faktiskt ledigt av privata skl. P mndag r det jobb och trning som gller, ska frska hinna med tvtt ocks, roligare n s bli det inte. Fredagen var allt ver frvntan, mycket kul som hnde, frutom att Alma sprang ivg haha. Ha en trevlig lrdakvll… // ledsen tjej utan lrdagsgodis.. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.