vad tycker ni om fakeindustrin?

Hoppas alla fattar att alla sk ”storbloggare” enbart skriver bra saker om dessa ”fakesidor” som finns fr att dom blir sponsrade.. Varfr skulle dom kpa fake?
Hur som helst, s har jag blandade siker om det. Jag gillar det egentligen inte, men jag har sjlv inte rd att lgga 17000 p en jacka eller vska, men jag har haft en LV-Vska som jag anvnde en sommar sen gick den snder, s jag kan verkligen inte rekommendera att kpa fake. Man fr gra PRECIS HUR MAN VILL, men man mste vara beredd p att det kan g snder. Efter att jag ftt jobb s har jag brjat kpa mer saker som r dyra och det kommer jag fortstta gra. Jag tycker inte om hennes, bikbok, gina osv.. s trist, fr ALLA har det och det r billigt, jag mr bttre om jag har en trja frn Hunky Dory ex som kostar ca 1300:- , men det r JAG och MINA sikter. Snart ska min garderob tmmas s hll gonen ppna, jag menar d STORRENSNING! kanske ska brja kolla nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.