vad tycker ni om fakeindustrin?

Hoppas alla fattar att alla sk ”storbloggare” enbart skriver bra saker om dessa ”fakesidor” som finns för att dom blir sponsrade.. Varför skulle dom köpa fake?
Hur som helst, så har jag blandade åsiker om det. Jag gillar det egentligen inte, men jag har själv inte råd att lägga 17000 på en jacka eller väska, men jag har haft en LV-Väska som jag använde en sommar sen gick den sönder, så jag kan verkligen inte rekommendera att köpa fake. Man får göra PRECIS HUR MAN VILL, men man måste vara beredd på att det kan gå sönder. Efter att jag fått jobb så har jag börjat köpa mer saker som är dyra och det kommer jag fortsätta göra. Jag tycker inte om hennes, bikbok, gina osv.. så trist, för ALLA har det och det är billigt, jag mår bättre om jag har en tröja från Hunky Dory ex som kostar ca 1300:- , men det är JAG och MINA åsikter. Snart ska min garderob tömmas så håll ögonen öppna, jag menar då STORRENSNING! kanske ska börja kolla nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.