för er som frågar hela tiden, LÄS NOGA

LÄGENHET/FLYTT

Jag och Björn bor JUST NU i Stocksund ”Djursholm” som ligger i Danderyd. Vi har en söt liten etta på 32kvm, för er som läst min blogg tidigare så har ni sett bilder redan? Men för er som inte har så finns bilder nedanför. Vi håller på att sälja denna lägenhet som vi nu äntligen fått det budet vi vill ha den för, så nu ska vi flytta. På andra sidan gatan bor hans syster Catarina som ska sälja sin. Vi kommer att flytta till den, då den har enklare planlösning och är lite större. Vi flyttar delvis för storleken och för att ha ”något att göra”. Vi kommer bo där i ett år ungefär tills vår lägenhet i TÄBY är FÄRDIGBYGGD. Vi har alltså redan köpt en lägenhet men kommer inte Få tillgång till den förens HÖSTEN 2013. Därför har vi varit på tillvalsmöten osv, för att vi får välja och ta bort vissa saker innan dom bygger, så allting kommer att vara färdigt när vi flyttar in och precis som vi vill ha det! Hängde ni med nu?

MINA JOBB

Jag har en längre period jobbat på Nordiska Hem här i Danderyd, men sen dom anställde en kille och praktikanter kommer så har det inte funnits så mycket jobb för mig, vilket jag förstår, jag kände att- här kan jag ju inte sitta och rulla tummarna? Så trist att Nordiska bara har en butik, för jag trivdes jättebra i den miljön. Jag tog tjuren vid hornen och skrev ut 200 CVN, Gjorde mig fin och lämnade ut allihop. Dagen efter ringer Belle Shoes i kista och vill att jag kommer och provjobbar, jag hoppade av glädje! Första dagen fick jag lära mig allting, ”typ av kunder” kassan osv. Jag var ”älskad” redan första dagen, chefen tyckte jag var super! Tills kanske 3.e eller 4.e dagen, då började jag ställa frågor gällande, lön, tider osv, fick korta och riktigt dryga svar tillbaka, – vi pratar inte om pengar här sa hon (min butikschef alltså) Jag fick reda på att det inte var någon OB(Obekväma arbetstider) vilken INTE kändes okej när jag jobbade till 21.30. Hon blev mer och mer otrevlig, började håna mig och slutade prata med mig, chefen blev konstig.. det var mer som hände men som jag inte vill ta upp här, vill gärna skriva det för nu blev nu supernyfikna, men jag tror inte jag får skriva det.. Hur som haver, jag tog mitt pick och pack! Dagen efter ringde New Yorker mig och ville att jag skulle komma och provjobba. Det första jag möter när jag kommer in är två supertrevliga tjejer som visar vägen till ”omklädningsrummet”. Byter om, och får redan då ett papper jag ska skriva på, jag frågade då ganska hastigt, är det någon OB här? – Då svarar hon, Gud ja! Såklart det är, kom nu så ska jag visa dig hur allting fungerar. Då kände jag bara YEEEES!… Efter den dagen hade jag typ 6 nya vänner kändes det som, alla är i samma målgrupp, jääätesöta och såå snälla! Helt chockad! Andra jobbdagen får jag lära mig kassan och så där hela dagen och efter en timme kunde jag allt, vet jag är grym! hi hi. Ja, det är inte så mycket mer om det, jag har fortfarande kvar det jobbet, som deltidstjänst. I fredas ringde en tjej från åhlens i Täby och ville ha en intervju med mig (idag) och jag fick jobbet :’) ska börja redan i morgon! Jag är så lycklig! Jag har jobbat på Åhlens tidigare och vet hur allting fungerar och jag trivs jättebra! Känner mig så liten bara eftersom alla är lite äldre där :$ Men jag ska sköta mitt jobb, för här kan jag nämligen få HELtid! Tidigare idag vid 6 tiden ringde Åhlens i City och ville ha en intervju! Hur ska jag göra? Jobben bara ramlar framför mina fötter! :O Har även fått en ”chans” på Sant Tropez i Täby! Men magkänslan känns att jag borde stanna kvar i Täby (åhlens) ellerhur? … Jaa, så ser det ur nu iallafall!

STÄLL GÄRNA FRÅGOR OM NI HAR NÅGRA, (: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.