fr er som frgar hela tiden, LS NOGA

LGENHET/FLYTT

Jag och Bjrn bor JUST NU i Stocksund ”Djursholm” som ligger i Danderyd. Vi har en st liten etta p 32kvm, fr er som lst min blogg tidigare s har ni sett bilder redan? Men fr er som inte har s finns bilder nedanfr. Vi hller p att slja denna lgenhet som vi nu ntligen ftt det budet vi vill ha den fr, s nu ska vi flytta. P andra sidan gatan bor hans syster Catarina som ska slja sin. Vi kommer att flytta till den, d den har enklare planlsning och r lite strre. Vi flyttar delvis fr storleken och fr att ha ”ngot att gra”. Vi kommer bo dr i ett r ungefr tills vr lgenhet i TBY r FRDIGBYGGD. Vi har allts redan kpt en lgenhet men kommer inte F tillgng till den frens HSTEN 2013. Drfr har vi varit p tillvalsmten osv, fr att vi fr vlja och ta bort vissa saker innan dom bygger, s allting kommer att vara frdigt nr vi flyttar in och precis som vi vill ha det! Hngde ni med nu?

MINA JOBB

Jag har en lngre period jobbat p Nordiska Hem hr i Danderyd, men sen dom anstllde en kille och praktikanter kommer s har det inte funnits s mycket jobb fr mig, vilket jag frstr, jag knde att- hr kan jag ju inte sitta och rulla tummarna? S trist att Nordiska bara har en butik, fr jag trivdes jttebra i den miljn. Jag tog tjuren vid hornen och skrev ut 200 CVN, Gjorde mig fin och lmnade ut allihop. Dagen efter ringer Belle Shoes i kista och vill att jag kommer och provjobbar, jag hoppade av gldje! Frsta dagen fick jag lra mig allting, ”typ av kunder” kassan osv. Jag var ”lskad” redan frsta dagen, chefen tyckte jag var super! Tills kanske 3.e eller 4.e dagen, d brjade jag stlla frgor gllande, ln, tider osv, fick korta och riktigt dryga svar tillbaka, – vi pratar inte om pengar hr sa hon (min butikschef allts) Jag fick reda p att det inte var ngon OB(Obekvma arbetstider) vilken INTE kndes okej nr jag jobbade till 21.30. Hon blev mer och mer otrevlig, brjade hna mig och slutade prata med mig, chefen blev konstig.. det var mer som hnde men som jag inte vill ta upp hr, vill grna skriva det fr nu blev nu supernyfikna, men jag tror inte jag fr skriva det.. Hur som haver, jag tog mitt pick och pack! Dagen efter ringde New Yorker mig och ville att jag skulle komma och provjobba. Det frsta jag mter nr jag kommer in r tv supertrevliga tjejer som visar vgen till ”omkldningsrummet”. Byter om, och fr redan d ett papper jag ska skriva p, jag frgade d ganska hastigt, r det ngon OB hr? – D svarar hon, Gud ja! Sklart det r, kom nu s ska jag visa dig hur allting fungerar. D knde jag bara YEEEES!… Efter den dagen hade jag typ 6 nya vnner kndes det som, alla r i samma mlgrupp, jtesta och s snlla! Helt chockad! Andra jobbdagen fr jag lra mig kassan och s dr hela dagen och efter en timme kunde jag allt, vet jag r grym! hi hi. Ja, det r inte s mycket mer om det, jag har fortfarande kvar det jobbet, som deltidstjnst. I fredas ringde en tjej frn hlens i Tby och ville ha en intervju med mig (idag) och jag fick jobbet :’) ska brja redan i morgon! Jag r s lycklig! Jag har jobbat p hlens tidigare och vet hur allting fungerar och jag trivs jttebra! Knner mig s liten bara eftersom alla r lite ldre dr :$ Men jag ska skta mitt jobb, fr hr kan jag nmligen f HELtid! Tidigare idag vid 6 tiden ringde hlens i City och ville ha en intervju! Hur ska jag gra? Jobben bara ramlar framfr mina ftter! :O Har ven ftt en ”chans” p Sant Tropez i Tby! Men magknslan knns att jag borde stanna kvar i Tby (hlens) ellerhur? … Jaa, s ser det ur nu iallafall!

STLL GRNA FRGOR OM NI HAR NGRA, (:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.