Negativa jävlar

Ryck upp er! Vi lever bara en gång! Förstår inte hur folk orkar stampa på andra!
Hur som helst så har jag aldrig varit så stressad i mitt liv som jag är just nu. Försöker ta en dag i taget… därför blir det inte så mycket bloggande. I morgon ska jag jobba på mitt andra jobb … men Just nu sitter jag i nya lägenheten och har städat och pysslat lite, har en ny iphone till min höger, väntar på att Björn och Markus ska komma förbi med lördagsgodis, sen kommer min underbara Caroline hit. ( med mat dessutom ) hur bortskämd är inte jag? :$ Har köpt massa nya saker, ett par skor inkluderat som jag ÄLSKAAAAAR! Tänkte köpa primeboots, men dom är slut ÖVERALLT… så , vad tycker ni om dessa?

En reaktion på ”Negativa jävlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.