Negativa jvlar

Ryck upp er! Vi lever bara en gng! Frstr inte hur folk orkar stampa p andra!
Hur som helst s har jag aldrig varit s stressad i mitt liv som jag r just nu. Frsker ta en dag i taget… drfr blir det inte s mycket bloggande. I morgon ska jag jobba p mitt andra jobb … men Just nu sitter jag i nya lgenheten och har stdat och pysslat lite, har en ny iphone till min hger, vntar p att Bjrn och Markus ska komma frbi med lrdagsgodis, sen kommer min underbara Caroline hit. ( med mat dessutom ) hur bortskmd r inte jag? :$ Har kpt massa nya saker, ett par skor inkluderat som jag LSKAAAAAR! Tnkte kpa primeboots, men dom r slut VERALLT… s , vad tycker ni om dessa?

En reaktion på ”Negativa jvlar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.