Disney slutar aldrig förvåna.

Hallådär.
Igår var vi på Olearys och firade Caroline, med mat och bowling, vi hade superkul, efter det åkte vi bil till Tegel faktiskt, hade riktigt kul där haha. Sen åkte vi och hämtade upp Björn och sen hem. Skulle egentligen ha jobbat idag, men jag har nog åkt på en feber som är här för att stanna, mår bra till och från. Hoppas jag är kry nog för att jobba i morgon, och Nej jag är inte bakis, inte ett dugg, drack knappt igår, så har ingenting med det att göra, jag var helt enkelt för tunt klädd eller blev smittad av någon. Hur som helst, hade vi sååååå roligt, längesen jag bowla!

På tal om något helt annat, så visade Björn nyss ett klipp som Disney visar. Dom ska nu försöka göra film så det ser ut som tecknat fast det är animerat, jag tycker dom har lyckats riktigt bra!!


Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.