Disney slutar aldrig frvna.

Halldr.
Igr var vi p Olearys och firade Caroline, med mat och bowling, vi hade superkul, efter det kte vi bil till Tegel faktiskt, hade riktigt kul dr haha. Sen kte vi och hmtade upp Bjrn och sen hem. Skulle egentligen ha jobbat idag, men jag har nog kt p en feber som r hr fr att stanna, mr bra till och frn. Hoppas jag r kry nog fr att jobba i morgon, och Nej jag r inte bakis, inte ett dugg, drack knappt igr, s har ingenting med det att gra, jag var helt enkelt fr tunt kldd eller blev smittad av ngon. Hur som helst, hade vi s roligt, lngesen jag bowla!

P tal om ngot helt annat, s visade Bjrn nyss ett klipp som Disney visar. Dom ska nu frska gra film s det ser ut som tecknat fast det r animerat, jag tycker dom har lyckats riktigt bra!!


Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.