PiC

hjnhbhbhh

lskar den gameldagsslitna stilen, det r s fantastiskt fint, har aldrig varit ett s stort fan av den moderna stilen. Sjlvklart r det snyggt och s, men jag fredrar den gammelgoda. Nu har vi landat hr hemma ordentligt, vikt tvtt och lagat mat, dock mr jag rtt s illa.. undrar om det r p grund av ischaien jag drack tidigare idag, d jag r laktosintollerant. Hur som haver, annars mr jag bra! Ledig i morgon! Vad ska man hitta p? Vill s grna dekorera lgenheten mer, men eftersom detta r ett ”tillflligt” boende s orkar jag inte lgga ner s mycket tid p inredning, men frsker gra det ngorlunda hemtrevligt iallafall, kpte vita tulpaner idag som satte sig fint p vardagsrumsbordet som kan rra p sig.. ! Ha en fortsatt trevlig fredag!

kkjhgppp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.