PiC

hjnhbhbhh

Älskar den gameldagsslitna stilen, det är såå fantastiskt fint, har aldrig varit ett så stort fan av den moderna stilen. Självklart är det snyggt och så, men jag föredrar den gammelgoda. Nu har vi landat här hemma ordentligt, vikt tvätt och lagat mat, dock mår jag rätt så illa.. undrar om det är på grund av ischaien jag drack tidigare idag, då jag är laktosintollerant. Hur som haver, annars mår jag bra! Ledig i morgon! Vad ska man hitta på? Vill så gärna dekorera lägenheten mer, men eftersom detta är ett ”tillfälligt” boende så orkar jag inte lägga ner så mycket tid på inredning, men försöker göra det någorlunda hemtrevligt iallafall, köpte vita tulpaner idag som satte sig fint på vardagsrumsbordet som kan röra på sig.. ! Ha en fortsatt trevlig fredag!

kkjhgppp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.