Frida ger tips.

Så töntigt, men varför inte? Jag har så mycket jag vill tipsa er om, så varför inte ha någonting jag tipsar om en gång i veckan? Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så tänker jag ge lite fler denna gång. Vi börjar med den underbara bodysplashen som komemr från Lancome och kostar runt ca 400:- , finns att köpa på åhlens, luktar underbart! ( Halsbandet pryder bara bilden lite ) ???????????????????????????????

Nästa produkt går tyvärr inte att köpa i Sverige, än? Men det finns liknande, jag tipsar ialalfall, kanske någon befinner sig eller ska till USA. Den kostar runt 300:- och är den absolut BÄSTA body-conditioner jag provat, man blir mjuk som ett nyfött barn.Som ni ser på andra bilden är produkten väldigt fet, vilket är guld för kroppen.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Till sist. Min absoluta favorit, blir sur om ni inte testar! Den luktar såååå gott och håret luktar desamma HELA dagen, får ofta frågor vad jag använder för schampoo och balsam. Tänker inte säga hur den luktar, det får bli en överraskning. Finns att köpa på rituals, kostar ca 90:- st. OBS. Det finns flera sorter, men endast denna är blå, går inte att missa.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.