Frida ger tips.

S tntigt, men varfr inte? Jag har s mycket jag vill tipsa er om, s varfr inte ha ngonting jag tipsar om en gng i veckan? Eftersom jag inte har bloggat p ett tag s tnker jag ge lite fler denna gng. Vi brjar med den underbara bodysplashen som komemr frn Lancome och kostar runt ca 400:- , finns att kpa p hlens, luktar underbart! ( Halsbandet pryder bara bilden lite )???????????????????????????????

Nsta produkt gr tyvrr inte att kpa i Sverige, n? Men det finns liknande, jag tipsar ialalfall, kanske ngon befinner sig eller ska till USA. Den kostar runt 300:- och r den absolut BSTA body-conditioner jag provat, man blir mjuk som ett nyftt barn.Som ni ser p andra bilden r produkten vldigt fet, vilket r guld fr kroppen.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Till sist. Min absoluta favorit, blir sur om ni inte testar! Den luktar s gott och hret luktar desamma HELA dagen, fr ofta frgor vad jag anvnder fr schampoo och balsam. Tnker inte sga hur den luktar, det fr bli en verraskning. Finns att kpa p rituals, kostar ca 90:- st. OBS. Det finns flera sorter, men endast denna r bl, gr inte att missa.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.