Shadows Of The Night.

Jag går i stort sett bara ut på sommaren, när snön faller går jag i idé tills den är borta, så enkelt är det, om inte det är födelsedagsfirande eller liknande. Därför jag går ut så mycket som jag gör under sommaren, vilket är nästan hela tiden. Jag har sååå roligt när jag är ute med mina vänner, allting flyter på så bra. Bortsett från att jag ALLTID ramlar, spelar ingen roll om jag är onykter eller ej, jag är så fruktansvärt klumpig i mina klackskor.. Har blåmärken över hela benen och en för varje utgång kan man säga, patetiskt haha. Hur som helst, så struntar jag i vad alla tycket, jag går vad jag vill, jag står för mina misstag, jag står för vad jag tycker, jag är jag, acceptera mig för den jag är helt enkelt (: Jag har bara en chans i livet att leva, och då gör jag det på mitt sätt och mina villkor, punkt slut och jag älskar mina underbara läsare, dom få jag har, ni är helt fantastiska, OCH mina vänner såklart!  Ses i morgon. Puss & godnatt IMG_4945

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.