Shadows Of The Night.

Jag gr i stort sett bara ut p sommaren, nr snn faller gr jag i id tills den r borta, s enkelt r det, om inte det r fdelsedagsfirande eller liknande. Drfr jag gr ut s mycket som jag gr under sommaren, vilket r nstan hela tiden. Jag har s roligt nr jag r ute med mina vnner, allting flyter p s bra. Bortsett frn att jag ALLTID ramlar, spelar ingen roll om jag r onykter eller ej, jag r s fruktansvrt klumpig i mina klackskor.. Har blmrken ver hela benen och en fr varje utgng kan man sga, patetiskt haha. Hur som helst, s struntar jag i vad alla tycket, jag gr vad jag vill, jag str fr mina misstag, jag str fr vad jag tycker, jag r jag, acceptera mig fr den jag r helt enkelt (: Jag har bara en chans i livet att leva, och d gr jag det p mitt stt och mina villkor, punkt slut och jag lskar mina underbara lsare, dom f jag har, ni r helt fantastiska, OCH mina vnner sklart! Ses i morgon. Puss & godnattIMG_4945

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.