Work

Har fullt upp p jobbet. ( men nu r jag hr )

Men nu r jag ledig och vet inte alls nr jag kommer jobba nsta gng. Jag har funderat lnge nu vad jag vill gra med mitt liv, jag tror jag ska brja om p nytt. Det blir ny lgenhet, en hund och frmodligen ett nytt jobb, men det r just det som r problemet, vad vill jag gr med mitt liv nr det gller jobb? Det mste nog vara det svraste ngonsin, att hitta rtt jobb och utbildning. Jag har ftt tre erbjudanden men jag r s fruktansvrt feg och vet inte om jag vgar ta ngot av dom stegen, ett r inte ens i Sverige s det kan bli svrt, och ett r bara komplicerat, vill inte g in p detaljer varfr… och det tredje vet jag inte s mycket om frens i oktober. Vi fr se, jag tar allt som det kommer, men jag vill bara vara trygg… Knner mig s liten, haha. Jag kan inte vara den enda mnniskan i vrldens som knner shr, verkligen inte. Men hur lser alla det? Vad gr man nr man inte vet vad man vill?

En reaktion på ”Work

  1. Tnk p vad du skulle vilja jobba med om du inte fick ngon ln, vad skulle du kunna gra gratis? Kan vara ett bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.