Work

Har fullt upp på jobbet. ( men nu är jag hääär )

Men nu är jag ledig och vet inte alls när jag kommer jobba nästa gång. Jag har funderat länge nu vad jag vill göra med mitt liv, jag tror jag ska börja om på nytt. Det blir ny lägenhet, en hund och förmodligen ett nytt jobb, men det är just det som är problemet, vad vill jag gör med mitt liv när det gäller jobb? Det måste nog vara det svåraste någonsin, att hitta rätt jobb och utbildning. Jag har fått tre erbjudanden men jag är så fruktansvärt feg och vet inte om jag vågar ta något av dom stegen, ett är inte ens i Sverige så det kan bli svårt, och ett är bara komplicerat, vill inte gå in på detaljer varför… och det tredje vet jag inte så mycket om förens i oktober. Vi får se, jag tar allt som det kommer, men jag vill bara vara trygg… Känner mig så liten, haha. Jag kan inte vara den enda människan i världens som känner såhär, verkligen inte. Men hur löser alla det? Vad gör man när man inte vet vad man vill?

En reaktion på ”Work

  1. Tänk på vad du skulle vilja jobba med om du inte fick någon lön, vad skulle du kunna göra gratis? Kan vara ett bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.