Hej vrlden!

Jag lever.
Jag har det s otroligt bra just nu.
Jag har lrt mig att acceptera livet.
Jag har lrt mig att vara glad/lycklig ver det jag har.
Jag har det ntligen bra p jobbet.
Jag har vrldens finaste pojkvn som jag en dag vill kalla man.
Jag har vrldens goaste familj.
Jag har vrldens snllaste vnner.
Jag har vrldens staste valp.
Finns ingenting jag kan klaga p frutom att jag tycker jag har sm brst men vad fan gr det nr jag har det s fruktansvrt bra?
Snart flyttar vi till sen finaste lgenheten jag ngonsin kommer bo i, vi har bestllt soffa och sng som kostade skjortan. Men fasen s fint det r!! h vad jag lngtar tills att f visa er! Hoppas ni har det bra! Och ta vara p all tid ni kan med familj och vnner dom kommer alltid finnas dr!

20130920-210249.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.