Hej världen!

Jag lever.
Jag har det så otroligt bra just nu.
Jag har lärt mig att acceptera livet.
Jag har lärt mig att vara glad/lycklig över det jag har.
Jag har det äntligen bra på jobbet.
Jag har världens finaste pojkvän som jag en dag vill kalla man.
Jag har världens goaste familj.
Jag har världens snällaste vänner.
Jag har världens sötaste valp.
Finns ingenting jag kan klaga på förutom att jag tycker jag har små bröst men vad fan gör det när jag har det så fruktansvärt bra?
Snart flyttar vi till sen finaste lägenheten jag någonsin kommer bo i, vi har beställt soffa och säng som kostade skjortan. Men fasen så fint det är!! Ååh vad jag längtar tills att få visa er! Hoppas ni har det bra! Och ta vara på all tid ni kan med familj och vänner dom kommer alltid finnas där!

20130920-210249.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.