Monday

God eftermiddag!

Nr jag r ledig p mndagar gr dom s otroligt snabbt trotts att jag inte gr ngonting. Har kollat p tv avsnitt av Keeping Up With The Kardashians, kan inte f nog av den familjen. Hur som, idag vaknade jag ntligen till. Visst kan man ha sina dliga dagar i livet, men man kan inte vara hur lnge som helst utan att gra ngot t saken. Det r bara att bestmma sig att sluta vara sur, arg, ledsen eller liknande. En sak jag har lrt mig idag r att jag tror p mig sjlv och att jag inte litar p ngon annan utom Bjrn egentligen, kanske dig ocks Julia!

Bde jobbigt men knns delvis bra. Jag kanske inte har haft det perfekta livet alla tror jag haft men tnker inte sitta hr och bertta om det fr er? Varfr skulle ni vilja g in p en blogg dr det bara r ngon som skriver om sitt frflutna. Drfr vill jag med detta inlgg sga att det blir inget mer privat (negativt) i denna blogg. Mina vnner vet och det rcker. Varje gng jag faller strcker jag p mig, vill aldrig mer falla tillbaka, nu r jag pvg upp och inget kan stoppa mig. JAG VET ATT JAG KAN!

IMG_2655

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.