Monday

God eftermiddag!

När jag är ledig på måndagar går dom så otroligt snabbt trotts att jag inte gör någonting. Har kollat på två avsnitt av Keeping Up With The Kardashians, kan inte få nog av den familjen. Hur som, idag vaknade jag äntligen till. Visst kan man ha sina dåliga dagar i livet, men man kan inte vara hur länge som helst utan att göra något åt saken. Det är bara att bestämma sig att sluta vara sur, arg, ledsen eller liknande. En sak jag har lärt mig idag är att jag tror på mig själv och att jag inte litar på någon annan utom Björn egentligen, kanske dig också Julia!

Både jobbigt men känns delvis bra. Jag kanske inte har haft det perfekta livet alla tror jag haft men tänker inte sitta här och berätta om det för er? Varför skulle ni vilja gå in på en blogg där det bara är någon som skriver om sitt förflutna. Därför vill jag med detta inlägg säga att det blir inget mer privat (negativt) i denna blogg. Mina vänner vet och det räcker. Varje gång jag faller sträcker jag på mig, vill aldrig mer falla tillbaka, nu är jag påväg upp och inget kan stoppa mig. JAG VET ATT JAG KAN!

IMG_2655

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.