Eget företag

Börjat bli less på dessa företag Björn och jag brukar beställa inredning ifrån. Med tanke på att produkterna/möblerna är rätt dyra blir jag irriterad. För ca 3 veckor sen beställde vi två lampskärmar som kostade en del, NU mailar dom att de inte finns i laget och att dom kommer in i mitten av mars, men leveransen är 5 dagar. Så vi ska alltså behöva ligga ute med flera tusen men inga lampskärmar i nästan två månader. Ååh vill bara starta ett eget företag och vet att jag skulle göra det så otroligt bra! Det som ”stoppat” mig är att det kostar en hel del. Men man måste börja någonstans! Jag har funderat länge och kanske borde!

Ska snart bege mig mot Täby centrum för lite shopping och mat. Väntar på Julia som är segare än någonsin, och ikväll blir det utbildning med jobbet.
Ha en fin tisdag!

20140225-131058.jpg

2 reaktioner på ”Eget företag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.