Eget fretag

Brjat bli less p dessa fretag Bjrn och jag brukar bestlla inredning ifrn. Med tanke p att produkterna/mblerna r rtt dyra blir jag irriterad. Fr ca 3 veckor sen bestllde vi tv lampskrmar som kostade en del, NU mailar dom att de inte finns i laget och att dom kommer in i mitten av mars, men leveransen r 5 dagar. S vi ska allts behva ligga ute med flera tusen men inga lampskrmar i nstan tv mnader. h vill bara starta ett eget fretag och vet att jag skulle gra det s otroligt bra! Det som ”stoppat” mig r att det kostar en hel del. Men man mste brja ngonstans! Jag har funderat lnge och kanske borde!

Ska snart bege mig mot Tby centrum fr lite shopping och mat. Vntar p Julia som r segare n ngonsin, och ikvll blir det utbildning med jobbet.
Ha en fin tisdag!

20140225-131058.jpg

2 reaktioner på ”Eget fretag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.