Vart går gränsen?

Det här med att blogga i Sverige  och vara känd.

Jag skulle aldrig klara av det, jag förstår inte hur dom orkar . Ibland när man har sådär onödigt med tid och inte har något speciellt för sig så har det hänt ibland att jag kollar bland deras kommentarer och jag blir mörkrädd. Att folk ens får skriva det dom gör? Jag tror inte folk förstår vad det har för konsekvenser. Folk tänker aldrig tvärt om.  Jag vet knappt vad jag ska skriva, har inga ord. Tyvärr är det oftast avundsjuka och tjejer/killar som troligtvis inte har det så bra, men dom gör det sämre för sig av att ta ut det på någon annan som dom antagligen inte ens känner? Jag måste verkligen säga att Desirée´ är den som är starkast, att vara så ung som hon är, ha ett barn och fortfarande ta emot så mycke kritik, jävla idioter, tänk på hennes familj och hennes son! Har sett att folk skriver om sonen också, alltså vart går gränsen? Tänk om man skulle söka upp dessa personer och ställa sig framför och säga precis samma sak som dom skriver via internet? Jag har träffat henne flertal gånger och hon är en helt vanlig otroligt snäll ung tjej, precis som dig. 

Hur kan människor vara så elaka mot varandra?  Jag blir bara så jävla förbannad när jag ser folk skriva så äckliga saker. Tänk på att det sitter en människa bakom och läser dessa kommentarer. Vissa ord sitter för livet, Vi lever bara en gång, se till att du gör nytta av det! Bild lånad av : http://werun.se/desireenilsson/ (:

IMG_6184

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.