Vart gr grnsen?

Det hr med att blogga i Sverige och vara knd.

Jag skulle aldrig klara av det, jag frstr inte hur dom orkar . Ibland nr man har sdr ondigt med tid och inte har ngot speciellt fr sig s har det hnt ibland att jag kollar bland deras kommentarer och jag blir mrkrdd. Att folk ens fr skriva det dom gr? Jag tror inte folk frstr vad det har fr konsekvenser. Folk tnker aldrig tvrt om. Jag vet knappt vad jag ska skriva, har inga ord. Tyvrr r det oftast avundsjuka och tjejer/killar som troligtvis inte har det s bra, men dom gr det smre fr sig av att ta ut det p ngon annan som dom antagligen inte ens knner? Jag mste verkligen sga att Desire r den som r starkast, att vara s ung som hon r, ha ett barn och fortfarande ta emot s mycke kritik, jvla idioter, tnk p hennes familj och hennes son! Har sett att folk skriver om sonen ocks, allts vart gr grnsen? Tnk om man skulle ska upp dessa personer och stlla sig framfr och sga precis samma sak som dom skriver via internet? Jag har trffat henne flertal gnger och hon r en helt vanlig otroligt snll ung tjej, precis som dig.

Hur kan mnniskor vara s elaka mot varandra? Jag blir bara s jvla frbannad nr jag ser folk skriva s ckliga saker. Tnk p att det sitter en mnniska bakom och lser dessa kommentarer. Vissa ord sitter fr livet, Vi lever bara en gng, se till att du gr nytta av det! Bild lnad av :http://werun.se/desireenilsson/ (:

IMG_6184

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.