En morgontanke.

Visst, vnner vxer inte p trd. Men varfr r det alltid jag som ska hra av mig eller ta upp kontakten? Kan ngon frklara det fr mig? Jag har iallafall brjar trttna nu. Jag har mina nrmaste faktiskt. vet ni vad? Det rcker gott och vl. r s lycklig att jag kommit s nra dom jag har. Speciellt Joanna. Vi har i princip vxt upp tillsammans. Vi gick p dagis tillsammans, vi lekte varje dag, vi gjorde ”lxor” tillsammans hehe (tittade p film) vi gick grundskola tillsammans, vi tog studenten tillsammans. En sn vn r inte alla som har, jag r s tacksam ver att jag iallafall ftt det. S ta vara p dom f vnner ni har och verkligen ger dig den uppmrksamheten du r vrd och behver. Inte dom vnnerna som hr av sig d och d och vid speciella tillfllen t.e.x vill ut p krogen eller liknande. G hellre ut med den personen/personerna som gr dig riktigt lycklig och glad. Ytliga vnner rcker inte i lngden, dom vill bara ha en sak, uppmrksamhet. Ngot jag lrt mig och har lagt bakom mig.
Jag tnker absolut inte nmna fler namn hr, absolut inte. Vill inte vara allt fr personlig. (:
Kom och tnka p en sak i samband med mnet.
Jag hade en ”bstavn” nr jag gick i min grundskola. Alla visste vi var bstisar och ingen annan fick umgs med oss enligt min bstis.
jag fljde med hennes spr, svag som jag var. Fick inte umgs med ngon inte ens Joanna ( var med henne i smyg end, vi bodde ju trotts allt grannar )
Det tog ganska lng tid innan jag brjade trttna p hennes sett att bete sig. S hon sa upp vr vnskap fr att jag inte gjorde som hon ville i princip. Eller hon blev snarare avundsjuk fr att jag brjade umgs mer med Joanna
Sdr hll det p en vldigt lng tid, men vi blev vnner igen men p ett lite annorlundare sett. Sen kom vi till den dagen d jag bt skola till andra sidan stan. D brt helvetet ut hos henne. Hon snackade s mycket skit om mig, hon hatade mig och enligt henne hade vi aldrig varit vnner, hon visste inte vem jag var, frskte hon inbilla sig.
Detta fortsatte i tv r, medans jag skaffade nya underbara vnner och levde mitt underbara tonrsliv.
Innan jag skulle brja gymnasiet tnkte jag att jag skulle vara den mogna och bjuda hem henne till mig samt en annan kompis vi hade gemensamt d ingen av oss hade setts p ett tag. Jag skickar min adress och skriver att jag kommer ner och mter nr dom brjar nrma sig. Klockan gr, jag fr inget svar p vldigt lnge, ringer tillbaka och kollar lget. Efter en timme ringer dom upp och pratar bda tv.
– vart r du din idiot? Du kom aldrig s hoppas du fr ett bra liv. Det hr var din chans, sa dom.
Jag grt i flera timmar efter det samtalet. Vad hade jag gjort fr fel? Jag satt ju och vntade och vntade. Idag inser jag att detta var mer n planerat, jag menar? Dom skrattade i bakgrunden. Sen dess gav jag upp dom totalt. Det var bortkastade r helt enkelt. Varfr lt jag dom in i mitt liv? Varfr gav jag s mycket krlek och fick s mycket skit tillbaka. Allting som var s bra tills jag flyttade?
Alla r inte friska mina kra blogglsare. Var frsiktig med vilka du slpper in i ditt liv. Det finns s konstigt folk dr ute.
Hmm. Jag har kvar bda tv p Facebook. Tror det r dags att sga adj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.