Fyra mörka år väntar.

10277064_10152216487691156_871991928634045491_n

Igår fick jag för första och sista gången träffa Fredrik Reinfeldt som statsminister.  Det känns som att han har varit en i familjen, man har tyckt om honom så mycket och det han gjort för Sverige. Att se honom framför mig, se hans ledsna ögon, se hans besvikelse var ett av dem soligaste dagarna i mitt liv. Jag fick hålla mig från att gråta varje sekund, jag hatar när folk ser mig gråta. Efter valvakan brast det ut, hur kan vi svika en sån fin person? Jag tror inte folk inser vilket idiotiskt val som gjorts….

Jag har inte varit fullt insatt i politik om jag ska vara helt ärlig. För fyra år sedan fick jag rösta för första gången och sen dess har jag ägnat tid åt att förstå och ge mig in mer i politik, och framförallt försöka göra förändring. Björn jobbar inom moderaterna och har gjort det sedan sex år tillbaka, så jag har hört väldigt mycket genom åren, och nej han har inte hjärntvättat mig. Men gjort mig mörkrädd om sossarna skulle vinna, vilket dom gjorde i går kväll. Han har förklarat hur vårt liv skulle se ut om dom styrde Sverige.  Nu hoppas vi att Alliansen (som delvis är kvar) att dom inte ger vika och samarbetar med sossarna. Han får klara sig själv den potatisen. Hade inte 14% av befolkningen röstat på SD så hade Moderaterna och Alliansen varit kvar.

I princip mer än halva Sverige var nöjda som det var, vad hände? 

140813_fredrikreinfeldt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.