RUBRIK

Nej nu tänker jag sluta bry mig om vad andra tycker & tänker.

Jag tänker skriva om precis vad jag vill och känner för.

Senaste månaderna som gått så har jag försökt att ta allt som det kommer. Ni som känner mig vet att jag tycker om att planera ( lite väl mycket ) oroar mig för saker i onödan och är allmänt stressad. Jag har lärt känna mina vänner och kollegor på ett helt annat sätt då jag har börjat slappna av mer och kunnat vara mig själv. Familjen är viktig absolut, men jag har insett att vänner ( för mig ) är minst lika viktigt. Jag är så glad för alla som finns runtomkring mig och vill spendera tid med mig och verkligen uppskattar det.

På tal om något helt annat så har jag & Björn sålt vår lägenhet. Vi flyttar in i vårt nybyggda hus i oktober, inte fått något inflyttningsdatum ännu. Hugo som vi parade med min kollegas hund Coco fick 5 valpar och vi behöll en men som tyvärr inte längre bor hos oss. Det krossade mitt hjärta för han var en helt fantastiskt glad och söt liten valp. Han var helt perfekt. Men tyvärr gick Hugo & Molle inte alls ihop, det var slagsmål och Hugo kunde varken äta eller dricka. Så vi bestämde oss att ge bort honom till en vän till mig som heter Johanna som bor i Stockholm med sin kille Eric. (Bild på dom finns i inlägget nedan) Så han kommer finnas nära till hans och jag kommer kunna träffa honom ofta. Så helt försvunnen från vårt liv kommer han inte vara, han är ju trots allt Hugos lilla son.

Jag avslutar detta inlägg med lite slumpade bilder som jag har på min instagram, lat som jag är orkar jag inte gå igenom mina bilder för tillfället ( så bli inte sur om du inte är med ;) ) , men jag återkommer i morgon så får ni ha en toppenkväll så länge.  Puss & Kram

1738807_843935245639048_924221002_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.