RUBRIK

Nej nu tnker jag sluta bry mig om vad andra tycker & tnker.

Jag tnker skriva om precis vad jag vill och knner fr.

Senaste mnaderna som gtt s har jag frskt att ta allt som det kommer. Ni som knner mig vet att jag tycker om att planera ( lite vl mycket ) oroar mig fr saker i ondan och r allmnt stressad. Jag har lrt knna mina vnner och kollegor p ett helt annat stt d jag har brjat slappna av mer och kunnat vara mig sjlv. Familjen r viktig absolut, men jag har insett att vnner ( fr mig ) r minst lika viktigt. Jag r s glad fr alla som finns runtomkring mig och vill spendera tid med mig och verkligen uppskattar det.

P tal om ngot helt annat s har jag & Bjrn slt vr lgenhet. Vi flyttar in i vrt nybyggda hus i oktober, inte ftt ngot inflyttningsdatum nnu. Hugo som vi parade med min kollegas hund Coco fick 5 valpar och vi behll en men som tyvrr inte lngre bor hos oss. Det krossade mitt hjrta fr han var en helt fantastiskt glad och st liten valp. Han var helt perfekt. Men tyvrr gick Hugo & Molle inte alls ihop, det var slagsml och Hugo kunde varken ta eller dricka. S vi bestmde oss att ge bort honom till en vn till mig som heter Johanna som bor i Stockholm med sin kille Eric. (Bild p dom finns i inlgget nedan) S han kommer finnas nra till hans och jag kommer kunna trffa honom ofta. S helt frsvunnen frn vrt liv kommer han inte vara, han r ju trots allt Hugos lilla son.

Jag avslutar detta inlgg med lite slumpade bilder som jag har p min instagram, lat som jag r orkar jag inte g igenom mina bilder fr tillfllet ( s bli inte sur om du inte r med ;) ) , men jag terkommer i morgon s fr ni ha en toppenkvll s lnge. Puss & Kram

1738807_843935245639048_924221002_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.