Ibland 

Vill man bara ställa sig vid kanten av ett högt berg och skrika. Så många känslor, så mycke svek. 

Jag förstår inte ibland hur jag orkar. 

När man inte kan prata med sin familj om sina känslor eller vara sig själv längre, vad har då gått snett? 

Det sägs att vissa saker händer av en anledning, men samtidigt är jag så ledsen och trött på att ta så mycke skit och falska förhoppningar att jag undrar när ska det vända?  

När jag var liten trodde jag att det var fel på mig, att jag inte tänkte rätt. Men här är jag idag och har precis samma åsikt och uppfattning. Jag är otroligt smart och jag tror det är de som stör. 

Ibland är der läskigt att jag är så smart. Jag är inte smart på matte, absolut inte , värsta som finns. 

Jag ser när någon ljuger, jag ser och förstår när en familjemedlem ljuger, jag uppfattar människor på så sjuka sätt och är en otroligt bra människokännare, jag tänker alltid ett steg längre, jag har vet vad jag ska lägga ner tid på. Det är så svårt att förklara detta i textform. Men det är så mycket allmäna saker. 

Jag tänker smart helt enkelt. Smart på många olika sätt. Nu handlar detta inlägg nästan bara om att vara smart. Men det jag ville komma fram till var att. Vi lever bara en gång. Har människor omkring dig valt att ta bort dig ur ditt liv. Då är det bara att gå vidare, för det finns andra där ute som bryr sig om dig. 

En reaktion på ”Ibland 

 1. Älskade unge <3

  Mitt mammahjärta oroar sig…finns alltid här så länge jag lever och andas
  Hoppas du inte glömt det,att du minns

  Då inget konkret framkommer i din text och då det ingår flera personer som dina familjemedlemmar,tänker jag trots oförstående om vad,vem du syftar på skriva detta lilla ordspråk till dig ;

  För att en lögn ska vara det minsta trovärdig så måste det finnas ett uns sanning i den

  Med Kärlek <3

  /Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.