Ibland

Vill man bara stlla sig vid kanten av ett hgt berg och skrika. S mnga knslor, s mycke svek. 

Jag frstr inte ibland hur jag orkar. 

Nr man inte kan prata med sin familj om sina knslor eller vara sig sjlv lngre, vad har d gtt snett? 

Det sgs att vissa saker hnder av en anledning, men samtidigt r jag s ledsen och trtt p att ta s mycke skit och falska frhoppningar att jag undrar nr ska det vnda?  

Nr jag var liten trodde jag att det var fel p mig, att jag inte tnkte rtt. Men hr r jag idag och har precis samma sikt och uppfattning. Jag r otroligt smart och jag tror det r de som str. 

Ibland r der lskigt att jag r s smart. Jag r inte smart p matte, absolut inte , vrsta som finns. 

Jag ser nr ngon ljuger, jag ser och frstr nr en familjemedlem ljuger, jag uppfattar mnniskor p s sjuka stt och r en otroligt bra mnniskoknnare, jag tnker alltid ett steg lngre, jag har vet vad jag ska lgga ner tid p. Det r s svrt att frklara detta i textform. Men det r s mycket allmna saker. 

Jag tnker smart helt enkelt. Smart p mnga olika stt. Nu handlar detta inlgg nstan bara om att vara smart. Men det jag ville komma fram till var att. Vi lever bara en gng. Har mnniskor omkring dig valt att ta bort dig ur ditt liv. D r det bara att g vidare, fr det finns andra dr ute som bryr sig om dig. 

En reaktion på ”Ibland

 1. lskade unge <3

  Mitt mammahjrta oroar sigfinns alltid hr s lnge jag lever och andas
  Hoppas du inte glmt det,att du minns

  D inget konkret framkommer i din text och d det ingr flera personer som dina familjemedlemmar,tnker jag trots ofrstende om vad,vem du syftar p skriva detta lilla ordsprk till dig ;

  Fr att en lgn ska vara det minsta trovrdig s mste det finnas ett uns sanning i den

  Med Krlek <3

  /Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.