Big News!

Jag tnkte brja blogga igen, vad sger ni om det? Wihoo! Mnga som har tjatat p mig s varfr inte gra det officiellt? Den hr bloggen kommer framver flyttas till en annan hemsida, men fr tillfllet finns det kvar hr.

Tnkte brja med att bertta till er som inte vet, s vntar jag och min sambo Bjrn barn tillsammans! (: Mycket har hnt sen senast. Vi har flyttat in i vrt hus och livet kan inte bli bttre n shr. Jag r just nu i V.21 och tiden rinner ivg! I morgon ska vi till Spanien i tv veckor. Vr sista resa tillsammans kan man sga. Samt min frsta resa som gravid, vi fr vl se hur det kommer g. I den hr bloggen har jag varit vldigt privat till&frn, i fortsttningen kommer jag inte ppna mig lika mycket, utan den blogg som jag nmnde kommer flyttas till en annan sida. Jag kommer ge er tips och lite inspiration om allt mjligt, bland annat nr det gller vr lilla bebis och resan vi kommer gra tillsammans. Mina knslor och privata saker kommer jag inte dela med mig utav som innan, hoppas ni frstr. (:

Nu blev det mycket information p en gng, men ville f med er frn brjan s ni hnger med! Jag kommer g mer in p min graviditet nr jag kommer hem s fr ni veta mer d (:

dfghjkljhygt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.