Big News!

Jag tänkte börja blogga igen, vad säger ni om det? Wihoo! Många som har tjatat på mig så varför inte göra det officiellt? Den här bloggen kommer framöver flyttas till en annan hemsida, men för tillfället finns det kvar här.

Tänkte börja med att berätta till er som inte vet, så väntar jag och min sambo Björn barn tillsammans! (: Mycket har hänt sen senast. Vi har flyttat in i vårt hus och livet kan inte bli bättre än såhär. Jag är just nu i V.21 och tiden rinner iväg! I morgon ska vi till Spanien i två veckor. Vår sista resa tillsammans kan man säga. Samt min första resa som gravid, vi får väl se hur det kommer gå. I den här bloggen har jag varit väldigt privat till&från, i fortsättningen kommer jag inte öppna mig lika mycket, utan den blogg som jag nämnde kommer flyttas till en annan sida. Jag kommer ge er tips och lite inspiration om allt möjligt, bland annat när det gäller vår lilla bebis och resan vi kommer göra tillsammans. Mina känslor och privata saker kommer jag inte dela med mig utav som innan, hoppas ni förstår. (:

Nu blev det mycket information på en gång, men ville få med er från början så ni hänger med! Jag kommer gå mer in på min graviditet när jag kommer hem så får ni veta mer då (:

dfghjklöüjhygt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.