Söndag

Skåpet är färdigt! Åh vad det blev fint! Är så nöjd med resultatet. Som jag nämnde i tidigare inlägg så är det dubbelt så kul när man har ”gjort det själv”. Vi gör det till vårt eget. Passar otroligt bra in i köket med resten av färgerna. Samt bänken som står mittemot; den har Björn däremot gjort själv! På tal om att göra om så har vi börjar möblera och byta ut lite här hemma. Soffan ska bytas ut, ny matta ska in, lite nya tavlor och dylikt. Men allt tar sin tid, och det är helt okej, för vem vet? Vi tjejer har en tendens att ändra oss ganska snabbt! Har precis beställt ett par gardiner till vårt lilla mirakel som hette Filippa, kan det bli mer perfekt? Ja, vi ska döpa henne till Filippa, men inte pga gardinerna ;) 

Nu checkar jag ut för idag! En film och lite glass så är jag nöjd! Hoppas ni har haft en trevlig helg! Kram på er! 

En reaktion på ”Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.