Sndag

Skpet r frdigt! h vad det blev fint! r s njd med resultatet. Som jag nmnde i tidigare inlgg s r det dubbelt s kul nr man har ”gjort det sjlv”. Vi gr det till vrt eget. Passar otroligt bra in i kket med resten av frgerna. Samt bnken som str mittemot; den har Bjrn dremot gjort sjlv! P tal om att gra om s har vi brjar mblera och byta ut lite hr hemma. Soffan ska bytas ut, ny matta ska in, lite nya tavlor och dylikt. Men allt tar sin tid, och det r helt okej, fr vem vet? Vi tjejer har en tendens att ndra oss ganska snabbt! Har precis bestllt ett par gardiner till vrt lilla mirakel som hette Filippa, kan det bli mer perfekt? Ja, vi ska dpa henne till Filippa, men inte pga gardinerna ;) 

Nu checkar jag ut fr idag! En film och lite glass s r jag njd! Hoppas ni har haft en trevlig helg! Kram p er! 

En reaktion på ”Sndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.