Att vara gravid:

Vissa dagar glömmer jag bort att jag bär på ett liv. Jag har svårt att förstå att det faktiskt växer en människa i min livmoder, det är mitt framtida barn! Känslan är obeskrivlig men jag räknar ner dagarna tills jag får träffa henne! 

Då, när hon föds så tror ja att jag kommer förstå vad det är som gjort min mage så stor. Jag har haft en otroligt enkel och fantastiskt graviditet ; tre månader kvar dock, men jag kan verkligen inte klaga. Visst har jag mått illa, ont i ryggen, kissnödig konstant.. Men vad gör det lilla när det finns alldeles för mycket som är underbart? Jag är så lycklig att vi efter så många år äntligen ska få det vi har längtat efter så så länge! Nu är det verkligen ett nytt kapitel i mitt liv som börjar och jag kan inte bli mer exalterad över livet! 

Nu ska jag försöka orka 10 minuter till på bussen tills jag är framme på jobbet; fantastisk solig dag, njut ni som är lediga! Kärlek 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.