Att vara gravid:

Vissa dagar glmmer jag bort att jag br p ett liv. Jag har svrt att frst att det faktiskt vxer en mnniska i min livmoder, det r mitt framtida barn! Knslan r obeskrivlig men jag rknar ner dagarna tills jag fr trffa henne! 

D, nr hon fds s tror ja att jag kommer frst vad det r som gjort min mage s stor. Jag har haft en otroligt enkel och fantastiskt graviditet ; tre mnader kvar dock, men jag kan verkligen inte klaga. Visst har jag mtt illa, ont i ryggen, kissndig konstant.. Men vad gr det lilla nr det finns alldeles fr mycket som r underbart? Jag r s lycklig att vi efter s mnga r ntligen ska f det vi har lngtat efter s s lnge! Nu r det verkligen ett nytt kapitel i mitt liv som brjar och jag kan inte bli mer exalterad ver livet! 

Nu ska jag frska orka 10 minuter till p bussen tills jag r framme p jobbet; fantastisk solig dag, njut ni som r lediga! Krlek 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.