Inte rätt att klaga. 

Hela min graviditet (tills nu) har varit helt magisk. Jag har inte kräkts,mått illa eller haft ont. Självklart har jag mått lite illa till och från, fått sura uppstötningar osv.. Men inget som har hindrat mig i min vardag. Jag har ibland kännt mig yr och tycker en del saker luktar lite extra illa, men det hör ju lixsom till? Jag är alldeles för lycklig att ens tänka på det dåliga med att vara gravid. Men nu när det endast är två månader kvar så börjar jag verkligen känna av smärtor i magen som aldrig förr och mår inte alls bra. Det har blivit jobbigt på jobbet och har fått fruktansvärt ont i ryggen. Men trots allt detta är jag så otroligt lycklig! Men jag måste lära mig att lyssna på min kropp. Speciellt när lilla bebisen säger till. Idag gick jag hem några timmar tidigare från jobbet och det var de bästa på hela veckan, nu ska jag vila. Men först ska jag dricka lite C-vitamin. Puss å kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.