Inte rtt att klaga.

Hela min graviditet (tills nu) har varit helt magisk. Jag har inte krkts,mtt illa eller haft ont. Sjlvklart har jag mtt lite illa till och frn, ftt sura uppsttningar osv.. Men inget som har hindrat mig i min vardag. Jag har ibland knnt mig yr och tycker en del saker luktar lite extra illa, men det hr ju lixsom till? Jag r alldeles fr lycklig att ens tnka p det dliga med att vara gravid. Men nu nr det endast r tv mnader kvar s brjar jag verkligen knna av smrtor i magen som aldrig frr och mr inte alls bra. Det har blivit jobbigt p jobbet och har ftt fruktansvrt ont i ryggen. Men trots allt detta r jag s otroligt lycklig! Men jag mste lra mig att lyssna p min kropp. Speciellt nr lilla bebisen sger till. Idag gick jag hem ngra timmar tidigare frn jobbet och det var de bsta p hela veckan, nu ska jag vila. Men frst ska jag dricka lite C-vitamin. Puss kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.