New York

Hej på er! Hoppas ni mår bra, jag mår fantastiskt bra. Idag har jag varit på jobbet och dagen har flygit iväg i vanlig ordning. Alla fantastiska kollegor och chefer gör allt så mycket lättare.

Även om det ska bli skönt att få en ”paus” så kommer jag sakna jobbet oerhört mycket … Men jag tror det kommer gå väldigt fort. Har längtat så mycket efter det här! Kommer (i allafal försöka) njuta varje sekund!

För att komma till ämnet. Om ett år (ungefär) är det dags för att resa till NY igen. Men denna gång med syster och bebis och självklart Björn, någon måste ju hålla koll på oss hi hi ! Ska bli så spännande! Jag älskar att ha saker/resor att längta och se fram emot ! Vi får väl se hur lilla tjejen tycker om det, om det ens går!  Å då menar jag inte lillasyster, hon kommer nog tycka om det.! Hon fick resan av mig i studentpresent och oktober är perfekt månad att resa dit på, så nu är det bara att räkna ner dagarna! Wihoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.