New York

Hej p er! Hoppas ni mr bra, jag mr fantastiskt bra. Idag har jag varit p jobbet och dagen har flygit ivg i vanlig ordning. Alla fantastiska kollegor och chefer gr allt s mycket lttare.

ven om det ska bli sknt att f en ”paus” s kommer jag sakna jobbet oerhrt mycket … Men jag tror det kommer g vldigt fort. Har lngtat s mycket efter det hr! Kommer (i allafal frska) njuta varje sekund!

Fr att komma till mnet. Om ett r (ungefr) r det dags fr att resa till NY igen. Men denna gng med syster och bebis och sjlvklart Bjrn, ngon mste ju hlla koll p oss hi hi ! Ska bli s spnnande! Jag lskar att ha saker/resor att lngta och se fram emot ! Vi fr vl se hur lilla tjejen tycker om det, om det ens gr! d menar jag inte lillasyster, hon kommer nog tycka om det.! Hon fick resan av mig i studentpresent och oktober r perfekt mnad att resa dit p, s nu r det bara att rkna ner dagarna! Wihoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.