My Kind Of Candy

Hallon,blåbär,yoghurt och mjölk. Sååå gott och precis lagom för att göra min mage glad och mätt! Min lilla bebis i magen blir väldigt nöjd och sprallig också, tror det är sockret hon gillar, vem gör inte det? 

Idag har jag och Björn varit på föräldrautbildning om hur det kommer gå till innan och efter födseln. Dom flesta brukar bli rädda och känna obehag. Men jag känner mig peppad och förväntansfull! Är det något fel på mig eller är der fler som känner så? Den var otroligt lärorik och jag vet precis hur jag ska förbereda mig, det här ska bli sååå spännande!!! 

Vi avslutar denna kväll med Crimson Preak och mys med mina pojkar. I morgon lämnar den stora pojken mig för en tripp till Karlstad med sina vänner. Som tur var kommer syster hit och bor här tills han kommer hem igen, underbart att få fint sällskap. Hatar att vara ensam :( 

Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.