My Kind Of Candy

Hallon,blbr,yoghurt och mjlk. S gott och precis lagom fr att gra min mage glad och mtt! Min lilla bebis i magen blir vldigt njd och sprallig ocks, tror det r sockret hon gillar, vem gr inte det? 

Idag har jag och Bjrn varit p frldrautbildning om hur det kommer g till innan och efter fdseln. Dom flesta brukar bli rdda och knna obehag. Men jag knner mig peppad och frvntansfull! r det ngot fel p mig eller r der fler som knner s? Den var otroligt lrorik och jag vet precis hur jag ska frbereda mig, det hr ska bli s spnnande!!! 

Vi avslutar denna kvll med Crimson Preak och mys med mina pojkar. I morgon lmnar den stora pojken mig fr en tripp till Karlstad med sina vnner. Som tur var kommer syster hit och bor hr tills han kommer hem igen, underbart att f fint sllskap. Hatar att vara ensam :( 

Godnatt och ha en fortsatt trevlig kvll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.