Massa bebisprat

Hej p er igen! 

Det blir vldigt mycket bebisprat, men det r det hr som hnder i mitt liv just nu och jag har inte s mycket annat som pgr. Som jag har nmt tidigare har jag inte haft ngra komplikationer nr det gller min graviditet och det ska jag vara glad fr. Men den hr lilla tjejen r helt vild och d menar jag hela tiden, oavstt tid p dygnet. Hon hikkar, gr kullerbyttor, slr , hoppar(?) Gud vet vad hon pysslar med hr inne. Det drjer inte lnge tills jag ska till barnmorskan igen, s ska ta reda p s det inte r farligt med fr mycket action. Kanske r hon stressad? :( 

sch, ska frska att inte oroa mig men det r svrt att inte ”bry” sig. Det r end jag som knner av detta varje dag. Snart fr jag trffa min lilla ngel och mannen i mitt liv kan inte vara en bttre pappa :’) 

4 reaktioner på ”Massa bebisprat

    1. Just nu anvnder jag ingenting frutom schampo och balsam. Men jag rekommenderar Mood-silverschampo+balsam. Silvermousse r en hjdare ocks!
      Tack snlla, tacka solen fr den nyansen! (:

      1. h tack fr tips Vilken affr finns de att kpa i? Kollade runt p Google men verkar som produkten utgtt p de stllen jag kollat p:/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.