Massa bebisprat

Hej på er igen! 

Det blir väldigt mycket bebisprat, men det är det här som händer i mitt liv just nu och jag har inte så mycket annat som pågår. Som jag har nämt tidigare har jag inte haft några komplikationer när det gäller min graviditet och det ska jag vara glad för. Men den här lilla tjejen är helt vild och då menar jag hela tiden, oavsätt tid på dygnet. Hon hikkar, gör kullerbyttor, slår , hoppar(?) Gud vet vad hon pysslar med här inne. Det dröjer inte länge tills jag ska till barnmorskan igen, så ska ta reda på så det inte är farligt med för mycket action. Kanske är hon stressad? :( 

Äsch, ska försöka att inte oroa mig men det är svårt att inte ”bry” sig. Det är endå jag som känner av detta varje dag. Snart får jag träffa min lilla ängel och mannen i mitt liv kan inte vara en bättre pappa :’) 

4 reaktioner på ”Massa bebisprat

  1. Vad använder du för silverschampoo har du nått tips? Dela gärna med dig, tycker du har fin nyans på ditt hår :)

    1. Just nu använder jag ingenting förutom schampo och balsam. Men jag rekommenderar Mood-silverschampo+balsam. Silvermousse är en höjdare också!
      Tack snälla, tacka solen för den nyansen! (:

      1. Åh tack för tips Vilken affär finns de att köpa i? Kollade runt på Google men verkar som produkten utgått på de ställen jag kollat på:/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.