Fdelsedagsfirande X3

Igr fredag var vi p 50rs kalas hos Mammas kille Janne och det firades med grillning och trevligt sllskap. Jannes son ska ocks ha en liten flicka om fem dagar, s vi hade en del att prata om , frsta bebisen, mycket att prat!

Idag firades jag. En del av familjen kom p besk. Resten r utomlands eller hade annat fr sig. Det knns s konstigt att fylla r nufrtiden .. Knner inte av ngonting .. Knns inte som att jag fyllt r. Kanske vanligt desto mer ren gr. Men jag hade s mysigt och fick superfina presenter, r lyckligt lottad!

I morgon ska vi fira Bjrns pappa s terkommer mer i morgon s har jag ngot mer att skriva om sen, natti natt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.