Födelsedagsfirande X3 

Igår fredag var vi på 50års kalas hos Mammas kille Janne och det firades med grillning och trevligt sällskap. Jannes son ska också ha en liten flicka om fem dagar, så vi hade en del att prata om , första bebisen, mycket att prat!

Idag firades jag. En del av familjen kom på besök. Resten är utomlands eller hade annat för sig. Det känns så konstigt att fylla år nuförtiden .. Känner inte av någonting .. Känns inte som att jag fyllt år. Kanske vanligt desto mer åren går. Men jag hade så mysigt och fick superfina presenter, är lyckligt lottad!

I morgon ska vi fira Björns pappa så återkommer mer i morgon så har jag något mer att skriva om sen, natti natt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.