Pyssel;

Jag älskar att pyssla. Nu kommer jag ha all anledning till att göra det också. Såå roligt. Björn beställde nog det sötaste jag någonsin skådat. Han köpte en liten dörr som man sätter ovanpå listen, som Alice i underlandet. Jag håller nu på att fundera ut vilken bild jag ska sätta bakom dörren. Kommer göra flera olika troligtvis men då måste jag komma på hur jag ska göra själva ”dörren” som en fotoram. Ska svänga förbi panduro i morgon och se, dom måste ju ha något! Dels behöver jag plasten för att hon inte ska peta söder bilden samt att jag vill kunna byta ut den i smyg. Ååå det ska bli så mysigt att se hennes fantasi flöda! :’)

rtyui

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.