Varmvatten

Kanske inte det populraste mnet att skriva om men det r en sak jag ofta tnkt p.

Hur mycket varmvatten vi verkligen slsar och hur extremt mycket det finns. Jag har i stort sett bott i lgenhet i hela mitt liv och kunnat duscha hur lnge som helst med skollhett vatten och d har jag ofta tnkt: Hur mnga mer n mig lskar inte att duscha shr varmt och lnge? Vi ska verkligen vara tacksamma fr att vi har det s bra och nu menar jag inte bara nr det gller varmt vatten utan rent allmnt. Jag har nu bott i hus i snart ett r och har verkligen varit lyckligt lottad att kunna duscha s varmt i s mnga r. Idag tar varmvattnet slut nmligen ( tills vrmepumpen vrmt vattnet igen ) S ni som inte bor i hus, Njuuuuuuut av det varma vatten! Tack fr mig!

Running shower

Running shower

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.