Varmvatten

Kanske inte det populäraste ämnet att skriva om men det är en sak jag ofta tänkt på.

Hur mycket varmvatten vi verkligen slösar och hur extremt mycket det finns. Jag har i stort sett bott i lägenhet i hela mitt liv och kunnat duscha hur länge som helst med skollhett vatten och då har jag ofta tänkt: Hur många mer än mig älskar inte att duscha såhär varmt och länge? Vi ska verkligen vara tacksamma för att vi har det så bra och nu menar jag inte bara när det gäller varmt vatten utan rent allmänt.  Jag har nu bott i hus i snart ett år och har verkligen varit lyckligt lottad att kunna duscha så varmt i så många år. Idag tar varmvattnet slut nämligen ( tills värmepumpen värmt vattnet igen ) Så ni som inte bor i hus, Njuuuuuuut av det varma vatten! Tack för mig!

Running shower

Running shower

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.