A Girl Like Her

Ibland nr jag har trkigt hemma brukar jag leta filmer att se eller ha p i bakgrunden. Idag ville jag bara ha ngot i bakgrunden d jag stdade, men den hr filmen stoppade mig. Mitt hjrta gr i tusen bitar. Den filmas som en dokumentr om mobbning. Jag fr ont i hela kroppen nr jag ser snt hr, fr jag vet att det stndigt pgr. Jag ska snart f en dotter och Gud nde om hon mobbar ngon eller Gud nde den som mobbar min lilla tjej. Fruktansvrt r vad det r. Jag nskar att skolor hade mer uppsyn gllande mobbning. Tycker det r deras jobb att se det vi inte ser. Eller ha ngon som arbetar med det p skolor.  Ngot mste iallfall gras. Barn som tar livet av sig pga mobbning, det r inte rtt! Det fr inte vara s! Hur kan man utstta en mnniska fr sna hemska saker? Jag hoppas och ber att en vacker dag s slutar detta ske … En vacker dag… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.