A Girl Like Her

Ibland när jag har tråkigt hemma brukar jag leta filmer att se eller ha på i bakgrunden. Idag ville jag bara ha något i bakgrunden då jag städade, men den här filmen stoppade mig. Mitt hjärta går i tusen bitar. Den filmas som en dokumentär om mobbning. Jag får ont i hela kroppen när jag ser sånt här, för jag vet att det ständigt pågår. Jag ska snart få en dotter och Gud nåde om hon mobbar någon eller Gud nåde den som mobbar min lilla tjej. Fruktansvärt är vad det är. Jag önskar att skolor hade mer uppsyn gällande mobbning. Tycker det är deras jobb att se det vi inte ser. Eller ha någon som arbetar med det på skolor.  Något måste iallfall göras. Barn som tar livet av sig pga mobbning, det är inte rätt! Det får inte vara så! Hur kan man utsätta en människa för såna hemska saker? Jag hoppas och ber att en vacker dag så slutar detta ske … En vacker dag… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.