Vilka dagar!

Jag som skulle ta det lungt. Har varit igng varje dag sen jag blev sjukskriven. Dock gr det inte att jmfra med jobbet. Har inte gtt s mycket men kt fram & tillbaka. Men tillbringat mycke tid till familj & vnner. Igr var jag p bio med Joanna som bjd mig. Vi sg Suiside Squad. Den var faktiskt bra och jag mste sga att g p bio klockan tre p eftermiddagen var en riktig hjdare, hur sknt! Vi och 4 till i hela salongen! S fr man hanskas nr man r hggravid haha. Idag kommer Johanna och hennes Molle ( hugos son ) hit och ska leka. I morgon ska jag till barnmorskan fr att titta till bebisen och sen fr jag en lugn helg! Bjssar p en Bollywood d jag r s fruktansvrt dlig p att fota.. nskar att jag frstod vad dom sjunger….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.