Vilka dagar!

Jag som skulle ta det lungt. Har varit igång varje dag sen jag blev sjukskriven. Dock går det inte att jämföra med jobbet. Har inte gått så mycket men åkt fram & tillbaka. Men tillbringat mycke tid till familj & vänner. Igår var jag på bio med Joanna som bjöd mig. Vi såg Suiside Squad. Den var faktiskt bra och jag måste säga att gå på bio klockan tre på eftermiddagen var en riktig höjdare, hur skönt! Vi och 4 till i hela salongen! Så får man hanskas när man är höggravid haha. Idag kommer Johanna och hennes Molle ( hugos son ) hit och ska leka. I morgon ska jag till barnmorskan för att titta till bebisen och sen får jag en lugn helg! Bjössar på en Bollywood då jag är så fruktansvärt dålig på att fota.. Önskar att jag förstod vad dom sjunger….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.