Meningen med livet

Det gr inte en dag utan att jag sger att Jag lskar dig <3 ; varje dag och det kommer jag fortstta med tills jag dr. Jag r s lycklig att f vara din tjej, din fru, och blivande mamma till vr snart fdda dotter. Du fr mig att m bra varje dag, bara att veta att du finns dr gr mig trygg & lugn. Jag saknar dig varje dag och vill vara med dig hela tiden… Kan inte vara normalt? Alla sger att man mste f ”sakna varandra” . Det rcker vl med att han eller jag r p jobbet och vi fr sakna varandra. Jag vill ha min Bjrn vid min sida hela tiden. Vi r ett otroligt bra team! S mycket som vi har gtt igenom tillsammans och nu ska vi g igenom det vi nskat & pratat om i flera rs tid, nu r vi ntligen redo! Att f bilda en alldeles egen familj med dig! h vad jag lskar dig min Bjrn. <3

img_2548

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.