Meningen med livet

Det går inte en dag utan att jag säger att Jag älskar dig <3 ; varje dag och det kommer jag fortsätta med tills jag dör. Jag är så lycklig att få vara din tjej, din fru, och blivande mamma till vår snart födda dotter. Du får mig att må bra varje dag, bara att veta att du finns där gör mig trygg & lugn. Jag saknar dig varje dag och vill vara med dig hela tiden… Kan inte vara normalt? Alla säger att man måste få ”sakna varandra” . Det räcker väl med att han eller jag är på jobbet och vi får sakna varandra. Jag vill ha min Björn vid min sida hela tiden. Vi är ett otroligt bra team! Så mycket som vi har gått igenom tillsammans och nu ska vi gå igenom det vi önskat & pratat om i flera års tid, nu är vi äntligen redo! Att få bilda en alldeles egen familj med dig! Åh vad jag älskar dig min Björn. <3

img_2548

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.