Min babyshower

Det här med att komma ihåg att ta bilder. Jag lär mig aldrig. Tur att min syster & Björn agerade fotograf . Här är några bilder från min babyshower i lördags. Helt otroligt vilka fantastiska gåvor jag & Björn fick. Å inte tala om vilka fantastiska vänner. Jag är så otroligt tacksam för att ha så fina vänner.  Bästa dagen på länge!! Så lycklig, mitt liv kan inte bli bättre just nu!

Idag ska jag försöka få plats för allting och kanske plocka fram det som ska packas till BB, snart dags och ingenting är förberett! Man vet aldrig när den här damen bestämmer sig för att komma ut!

img_2447

14316720_10210608907803190_6132588944436291805_n

Alla fantastiska gåvor! <3

img_2451

”All eyes on me” Inte riktigt min trygghet så det här med att få till en bra bild under ballongerna gick sådär.

img_2470

Ulrika; min fina kollega och underbara vän som hjälpt mig med allt från himmel & jord.

img_2473

Tjejerna <3

img_2479

En av tusen jättesöta bodysar

img_2486

Andreas; Björnes vän, lite manligt stöd och fint sällskap av en fin kille

img_2502

Patricia; också en helt fantastisk kollega och underbar vän, massa kärlek <3

img_2507

Maria: Vi gick i gymnasiet tillsammans och ord kan inte beskriva hur glad jag blev att se henne, tror det är 4år sedan <3

img_2514

Angelica; Haha, Ja vad säger man?! ;D Jag har iallfall ALDRIG tråkigt med den här tjejen och blir alltid lika ledsen när vi skiljs åt, du gör mig så lycklig & glad. Det här är en barndomsvän sen 14-15 år tillbaka från Möja (: <3

img_2515img_2518

Angelica,Cecilia,Julia,Maria,Andreas, Frida ( också en fantastisk kollega med ett fint hjärta) Camilla, (en kollega här också som betyder massor) Stella ( min systers kompis ) En jättesöt och omtänksam tjej.  Jag, Julia (hahaha & Björn) Ulrika, Carina, ( En otroligt snäll & fin kollega & vän) och min Joanna <3

img_2527

Julia ( min syster <3 ) Fina Julia & Cecilia <3

img_2544

Cecilia är också en barndomsvän sen 10år tillbaka, dom ska man hålla hårt i! Så många sjuka fantastiska minnen och betyder jättemycket för mig <3 . Julia är en tjej jag lärt känna genom Cecilia, hon är lika underbar och kul som Cecilia. Vi tre fungerar otroligt bra ihop och har haft våra äventyr! ;D <3

img_2466

Tjejerna igen <3 Tjejen i svart: En till Julia; Vi gick i samma grundskola tillsammans ett tag och har hållit fast i varandra sen dess, fantastiskt fin tjej <3

img_2494

Här sitter hon, min Joanna: Min absolut bästa barndomsvän sen hela livet, sen födsel. Hur coolt är inte det? Här är en tjej jag håller hårt i. Vi var inte så duktiga med att få en bild tillsammans. Vi är så vana med varandra helt enkelt. Här sitter hon iallafall och försöker visa mig hur man ska använda en ”tuggleksak” för bebisar haha! Hon har jobbat på förskola så om jag behöver hjälp kommer jag panikringa henne! Hon vet mer än mig! Ord kan inte beskriva hur mycket den här tjejen betyder. Jag klarar mig inte utan henne och kan inte tänka mig ett liv utan dina skratt och påhitt! Mitt hjärta <3

img_2530

Min syster <3 Jag skulle ta upp en hel sida om jag skulle beskriva den här tjejen. Inget slår en syster så enkelt är det. Finns ingen som kommer ta din plats, aldrig någonsin. Jag är så tacksam för att vi har det så bra tillsammans och allt vi fått uppleva tillsammans men det har knappt börjat! Vi har så mycket mer att se fram emot! Nu får jag äntligen en liten flicka som jag kommer få klä fint & gå runt med i en riktig vagn. Stackars syster, tvingade in henne i dockkläder och en liten vagn.. haha.  Kanske får jag två tjejer som gör samma sak? hihi. Jag älskar den här fisen så mycket att jag tappar andan <3

img_2499

Här flög B:et ut genom fönstret. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.