Min babyshower

Det hr med att komma ihg att ta bilder. Jag lr mig aldrig. Tur att min syster & Bjrn agerade fotograf . Hr r ngra bilder frn min babyshower i lrdags. Helt otroligt vilka fantastiska gvor jag & Bjrn fick. inte tala om vilka fantastiska vnner. Jag r s otroligt tacksam fr att ha s fina vnner. Bsta dagen p lnge!! S lycklig, mitt liv kan inte bli bttre just nu!

Idag ska jag frska f plats fr allting och kanske plocka fram det som ska packas till BB, snart dags och ingenting r frberett! Man vet aldrig nr den hr damen bestmmer sig fr att komma ut!

img_2447

14316720_10210608907803190_6132588944436291805_n

Alla fantastiska gvor! <3

img_2451

”All eyes on me” Inte riktigt min trygghet s det hr med att f till en bra bild under ballongerna gick sdr.

img_2470

Ulrika; min fina kollega och underbara vn som hjlpt mig med allt frn himmel & jord.

img_2473

Tjejerna <3

img_2479

En av tusen jttesta bodysar

img_2486

Andreas; Bjrnes vn, lite manligt std och fint sllskap av en fin kille

img_2502

Patricia; ocks en helt fantastisk kollega och underbar vn, massa krlek <3

img_2507

Maria: Vi gick i gymnasiet tillsammans och ord kan inte beskriva hur glad jag blev att se henne, tror det r 4r sedan <3

img_2514

Angelica; Haha, Ja vad sger man?! ;D Jag har iallfall ALDRIG trkigt med den hr tjejen och blir alltid lika ledsen nr vi skiljs t, du gr mig s lycklig & glad. Det hr r en barndomsvn sen 14-15 r tillbaka frn Mja (: <3

img_2515img_2518

Angelica,Cecilia,Julia,Maria,Andreas, Frida ( ocks en fantastisk kollega med ett fint hjrta) Camilla, (en kollega hr ocks som betyder massor) Stella ( min systers kompis ) En jttest och omtnksam tjej. Jag, Julia (hahaha & Bjrn) Ulrika, Carina, ( En otroligt snll & fin kollega & vn) och min Joanna <3

img_2527

Julia ( min syster <3 ) Fina Julia & Cecilia <3

img_2544

Cecilia r ocks en barndomsvn sen 10r tillbaka, dom ska man hlla hrt i! S mnga sjuka fantastiska minnen och betyder jttemycket fr mig <3 . Julia r en tjej jag lrt knna genom Cecilia, hon r lika underbar och kul som Cecilia. Vi tre fungerar otroligt bra ihop och har haft vra ventyr! ;D <3

img_2466

Tjejerna igen <3 Tjejen i svart: En till Julia; Vi gick i samma grundskola tillsammans ett tag och har hllit fast i varandra sen dess, fantastiskt fin tjej <3

img_2494

Hr sitter hon, min Joanna: Min absolut bsta barndomsvn sen hela livet, sen fdsel. Hur coolt r inte det? Hr r en tjej jag hller hrt i. Vi var inte s duktiga med att f en bild tillsammans. Vi r s vana med varandra helt enkelt. Hr sitter hon iallafall och frsker visa mig hur man ska anvnda en ”tuggleksak” fr bebisar haha! Hon har jobbat p frskola s om jag behver hjlp kommer jag panikringa henne! Hon vet mer n mig! Ord kan inte beskriva hur mycket den hr tjejen betyder. Jag klarar mig inte utan henne och kan inte tnka mig ett liv utan dina skratt och phitt! Mitt hjrta <3

img_2530

Min syster <3 Jag skulle ta upp en hel sida om jag skulle beskriva den hr tjejen. Inget slr en syster s enkelt r det. Finns ingen som kommer ta din plats, aldrig ngonsin. Jag r s tacksam fr att vi har det s bra tillsammans och allt vi ftt uppleva tillsammans men det har knappt brjat! Vi har s mycket mer att se fram emot! Nu fr jag ntligen en liten flicka som jag kommer f kl fint & g runt med i en riktig vagn. Stackars syster, tvingade in henne i dockklder och en liten vagn.. haha. Kanske fr jag tv tjejer som gr samma sak? hihi. Jag lskar den hr fisen s mycket att jag tappar andan <3

img_2499

Hr flg B:et ut genom fnstret. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.