Hormoner

Det jobbigaste med den här graviditeten , förutom lite illamående, trötthet , ryggsmärtorna och foglossning så har mina utslag runt munnen varit en av de jobbigaste faktiskt. Jag tycker det är jättejobbigt att visa mig med dom bland folk så varje gång jag ska handla mjölk eller så måste jag täcka för dem… det blir en väldigt stor skillnad så jag får helt enkelt hålla ut och hoppas att dom försvinner när ungen är ute! Ni som är/varit gravida, har ni också det här ”problemet?” Gick det över sen? Hjälp… 

2 reaktioner på ”Hormoner

    1. Yes; men det var över ett år sedan. Har Stylage Medium. Eftersom det fortfarande sitter i så kan jag absolut rekommendera hon jag gjorde hos. Dock får jag inte ge ut hennes information då hon endast gör på kunder som gjort hos henne tidigare. Men ett ställe som många rekommenderar ligger i kista. Kolla verkligen noga innan du gör! Säg till om du vill veta mer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.