Hormoner

Det jobbigaste med den hr graviditeten , frutom lite illamende, trtthet , ryggsmrtorna och foglossning s har mina utslag runt munnen varit en av de jobbigaste faktiskt. Jag tycker det r jttejobbigt att visa mig med dom bland folk s varje gng jag ska handla mjlk eller s mste jag tcka fr dem… det blir en vldigt stor skillnad s jag fr helt enkelt hlla ut och hoppas att dom frsvinner nr ungen r ute! Ni som r/varit gravida, har ni ocks det hr ”problemet?” Gick det ver sen? Hjlp… 

2 reaktioner på ”Hormoner

    1. Yes; men det var ver ett r sedan. Har Stylage Medium. Eftersom det fortfarande sitter i s kan jag absolut rekommendera hon jag gjorde hos. Dock fr jag inte ge ut hennes information d hon endast gr p kunder som gjort hos henne tidigare. Men ett stlle som mnga rekommenderar ligger i kista. Kolla verkligen noga innan du gr! Sg till om du vill veta mer :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.