Tisdag / onsdag

Hej på er! 

Idag har jag och Björn varit på Ikea och handlat förvaring till vår garderob bland annat. Vilken tid det tar där, varje gång. Det går verkligen inte att göra det snabbt. Vi köpte även ett stort täcke så vi kan gosa under samma täcke, så mysigt! Det fungerade jättebra när vi bodde i London; hoppas på samma här hemma! Jag kan som vanligt inte somna. Har så mycket sammandragningar och värkar att jag inte kan slappna av ordentligt. Måste vara riktigt riktigt trött annars går det inte. Men, snart är ungen ute! Tänkte skriva ”då kommer jag kunna sova” men haha det kan jag ju drömma. Nu börjar dom riktigt sömnlösa nätterna på riktigt! MEN tänkt vad härligt det ska bli med en liten skitunge! Nu höll jag på att kräkas också, mysigt. Ja, jag ver inte om jag ska göra ett försök å sova eller om jag ska gå ner å äta haha! Vi hörs i morgon kära ni! Mitt lilla barn nummer ett <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.