Tisdag / onsdag

Hej p er! 

Idag har jag och Bjrn varit p Ikea och handlat frvaring till vr garderob bland annat. Vilken tid det tar dr, varje gng. Det gr verkligen inte att gra det snabbt. Vi kpte ven ett stort tcke s vi kan gosa under samma tcke, s mysigt! Det fungerade jttebra nr vi bodde i London; hoppas p samma hr hemma! Jag kan som vanligt inte somna. Har s mycket sammandragningar och vrkar att jag inte kan slappna av ordentligt. Mste vara riktigt riktigt trtt annars gr det inte. Men, snart r ungen ute! Tnkte skriva ”d kommer jag kunna sova” men haha det kan jag ju drmma. Nu brjar dom riktigt smnlsa ntterna p riktigt! MEN tnkt vad hrligt det ska bli med en liten skitunge! Nu hll jag p att krkas ocks, mysigt. Ja, jag ver inte om jag ska gra ett frsk sova eller om jag ska g ner ta haha! Vi hrs i morgon kra ni! Mitt lilla barn nummer ett <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.