Söndag 

Idag har det verkligen känt som en riktigt söndag. Men inte på ett dåligt sätt. Har tagit en lång sovmorgon och tittat på film, tvättat, städat, planterat om blommor och ätit god mat. Andreas var förbi på middag ett tag också och sa hej! 

I morgon ska jag till hudläkaren och äntligen ta bort en jättekonstig prick som jag haft högre upp på min bröst sen några veckor tillbaka. Det är troligtvis något blodkärl eller liknande. Men varför den ska bort är för att den sticker ut och såfort jag råkar ta sönder den forsar det ut blod… inte så intressant att varken visa eller berätta om egentligen men jag har inte så mycket som pågår i mitt liv just nu! :’D  Hoppas det inte är något bara, den skickas på analys så får vi hålla tummar å tår! 

Nu måste jag försöka vagga den här lilla tjejen som konstant hickar! Jag får panik!! Ni som varit gravida vet precis vad jag pratar om, det här är inte kul! Har hellre värkar!! 

Puss å kram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.