Sndag

Idag har det verkligen knt som en riktigt sndag. Men inte p ett dligt stt. Har tagit en lng sovmorgon och tittat p film, tvttat, stdat, planterat om blommor och tit god mat. Andreas var frbi p middag ett tag ocks och sa hej! 

I morgon ska jag till hudlkaren och ntligen ta bort en jttekonstig prick som jag haft hgre upp p min brst sen ngra veckor tillbaka. Det r troligtvis ngot blodkrl eller liknande. Men varfr den ska bort r fr att den sticker ut och sfort jag rkar ta snder den forsar det ut blod… inte s intressant att varken visa eller bertta om egentligen men jag har inte s mycket som pgr i mitt liv just nu! :’D  Hoppas det inte r ngot bara, den skickas p analys s fr vi hlla tummar tr! 

Nu mste jag frska vagga den hr lilla tjejen som konstant hickar! Jag fr panik!! Ni som varit gravida vet precis vad jag pratar om, det hr r inte kul! Har hellre vrkar!! 

Puss kram! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.