Fredag

lskar fortfarande fredagar och helger! Det smittar av sig frn alla andra! jag har saker att gra p veckordagarna ibland s jag hoppas det hller i sig i fortsttningen! 

Idag har vi invigt fridays i Tby centrum. Mums mums och mycket folk, tur jag tnkte till lite och bokade bord! Efter det passade jag p att kpa lite skit p kicks som jag egentligen inte behver. Men jag handlar s sllan s behvde en liten sknhetskick! Markus (Bjrns bror) har hngt med idag ocks och ska hnga ett tag till tror jag. Syster kom frbi ngra timmar ocks fr middag och film. Ska sl p en film och ta en Ipren s den hr febern frsvinner snabbt! Hopppas ni har en fin fredag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.