Fredag

Älskar fortfarande fredagar och helger! Det smittar av sig från alla andra! Å jag har saker att göra på veckordagarna ibland så jag hoppas det håller i sig i fortsättningen! 

Idag har vi invigt fridays i Täby centrum. Mums mums och mycket folk, tur jag tänkte till lite och bokade bord! Efter det passade jag på att köpa lite skit på kicks som jag egentligen inte behöver. Men jag handlar så sällan så behövde en liten skönhetskick! Markus (Björns bror) har hängt med idag också och ska hänga ett tag till tror jag. Syster kom förbi några timmar också för middag och film. Ska slå på en film och ta en Ipren så den här febern försvinner snabbt! Hopppas ni har en fin fredag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.