Snart fredag

Ibland undrar jag hur dagarna kan g s otroligt fort. ven fast jag vill ha ut min bebis s tnker jag inte s mycket p det frens jag ska sova.. sklart. S ntterna r inte s speciellt roliga men p dagarna hittar jag alltid smsaker att pyssla med. r det inte film, s stdar jag huset, stdar i ldor och gr i ordning hennes saker. Ja, lite allt mjligt. Nr jag trttnar p ngot vilar jag en stund sen r jag igng igen. Nu mste jag ringa frskringskassan IGEN och stressa p om min sjukskrivning som aldrig godknns. Ingen id att rabbla upp vad som strular men sg ngot som inte gr det gllande detta fretag.. slnger med en bild p ngra favoriter jag anvnder ofta. Bobbi Browns hudvrd r fantastisk! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.