Snart fredag

Ibland undrar jag hur dagarna kan gå så otroligt fort. Även fast jag vill ha ut min bebis så tänker jag inte så mycket på det förens jag ska sova.. såklart. Så nätterna är inte så speciellt roliga men på dagarna hittar jag alltid småsaker att pyssla med. Är det inte film, så städar jag huset, städar i lådor och gör i ordning hennes saker. Ja, lite allt möjligt. När jag tröttnar på något vilar jag en stund sen är jag igång igen. Nu måste jag ringa försäkringskassan IGEN och stressa på om min sjukskrivning som aldrig godkänns. Ingen idé att rabbla upp vad som strular men säg något som inte gör det gällande detta företag.. slänger med en bild på några favoriter jag använder ofta. Bobbi Browns hudvård är fantastisk! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.